En sov i blomsterpotte, mens en annen ødela politibil

Dette skjedde natt til lørdag.

DEL

HAUGALANDET: Lørdag morgen sitter det fire personer i arresten på Haugesund politistasjon. To av dem sitter i drukkenskapsarresten og de resterende i varetekt, kan vaktsjef Andreas Frønsdal opplyse om.

Flere bortvist

Fra politiets logg kan vi lese om også noen bortvisninger.

Det starter i Haugesund sentrum, klokken 00.53. Da skal politiet ha møtt en vanskelig og kverulerende 39 år gammel mann. Resultatet ble at han ble bortvist fra sentrum i 12 timer.

Klokken 01.11 drar politiet til Sauda.

Her rykket patruljen ut til et hotell for å bistå i forbindelse med meldinger om bråk og slåssing på stedet.

– Melding noe overdrevet, har natten operasjonsleder notert seg.

En 22 år gammel mann ble bortvist i 12 timer på grunn av krangling og ordensforstyrrelser i Haugesund sentrum. Da var klokka blitt 01.40.

Ordensforstyrrelse ved sundet

En drøy time senere klokken 02.37 ved Smedasundet, blir en 35 år gammel mann innbrakt i arrest og anmeldes for ordensforstyrrelser og hindring av offentlig tjenestemann. I samme ordensforstyrrelse ble også en dame, 34 år, bortvist fra sentrum fram til klokken 08.00.

Sparket opp døra

Klokken 02.39 rykker politiet ut til melding om slagsmål mellom to menn i Strandgata i Haugesund.

Han ene, en mann i slutten av 20-årene, ble pågrepet for vold samt skadeverk på en politibil. Han skal ha sparket opp en celledør på politibilen. Den andre personen oppsøker legevakten på egen hånd.

Ifølge vaktsjef Frønsdal blir han anmeldt for ordensforstyrrelse og skadeverk. Anmeldelsen kan muligens også bli utvidet med kroppsskade.

– Han vil bli avhørt i løpet av dagen, sier vaktsjefen.

Sov i blomsterpotte

Klokken 03.19 politiet rykket ut til en bekymret innringer.

Innringer forteller at en uvedkommende hadde banket på døren i over 30 min. Politiet finner en full og forvirret mann sovende i en blomsterpotte.

Mannen, i slutten av 50-årene, ble tatt med av patruljen for kontroll hos legevakten. Etterpå ble han tatt inn for å sove ut rusen i kjelleren på politihuset.

Artikkeltags