Seagulls fikk juling på hjemmebane

Haugesund Seagulls.

Haugesund Seagulls. Foto:

Av
Artikkelen er over 6 år gammel

Tapte med elleve mål.

DEL

ISHOCKEY: Søndag møttes Haugesund Seagulls og Ski Icehawks til nytt oppgjør i Haugesund ishall. Seagulls var ute etter å revansjere lørdagens tap, mens Icehawks ønsket å få med seg alle poengene over fjellet.

Første periode var bare tre minutter gammel da Ski gikk opp i ledelsen, og bare to og halvt minutt senere legger de på til 0-2. Sykdom og skader svekker helt klart det defensive spillet hos Seagulls, men offensivt henger de bedre med. Icehawks styrer likevel spillet og i det 14.minutter øker det til 0-3. Knappe minuttet senere står det 0-4 til gjestene, før Seagulls tar timeout. Det hjalp ikke stort, for like etter gikk Icehawks opp til 0-5. Det holdt perioden ut.

Andre periode begynte der den forrige slapp, og Icehawks gikk opp til 0-6. Ingenting stemmer for Seagulls, og flere av spillerne begynner å henge med hodet. Det begynner å røyne på for alvor, og den spinkle stallen har mer enn nok med holde oppe et visst trykk. Flere av de offensive spillerne blir tvunget til jobbe defensivt, og det tærer hardt på kreftene.

Men motet og viljen er der, og elleve minutter ut i perioden reduserer endelig Seagulls ved Mikko Larinmaa, fullt fortjent, og til ellevill applaus på tribunen. Drøyt halvveis ut i omgangen blir Icehawks tildelt straffeslag og går opp til 1-7. Det blir ytterligere et mål til laget fra Ski, før Viktor Skeppstrøm reduserer til 2-8. Icehawks putter to til før perioden er over, og leder 2-10 før siste periode.

I tredje periode er det klart at Icehawks har vunnet kampen, og de slipper seg litt mer ned. Da kommer Seagulls til litt flere sjanser,  og sju minutter ut i omgangen reduserer Viktor Skeppstrøm til 3-10. Icehawks fortsetter sitt spill og putter på fem mål til før periodefløyta endelig, for Seagulls sin del, markerer slutten på kampen.

Ski Icehawks var klart best i dag, og vant fullt fortjent. For Seagulls haster det å få orden på det forsvarsspillet og å få styrket den lagdelen betraktelig. Hvis ikke vil dette bli en veldig lang sesong for både spillere og publikum. Denne kampen bør laget riste av seg så fort som råd er.

Kampfakta:

2.divisjon

Haugesund 3

Ski 14

Tilskuertall: 80

Perioderesultatene: (0-5), (2-5), (1-5)

3 poeng: Mika Tasala

2 poeng: Viktor Skeppstrøm

1 poeng: Mikko Larinmaa

Artikkeltags