Gå til sidens hovedinnhold

Grindheim på vei bort?

Artikkelen er over 9 år gammel

FC København-trener Ariël Jacobs mener han har for mange spillere, og ser gjerne at flere av dem finner seg nye klubber. Det kan være dårlig nytt for Christian Grindheim (29).

KØBENHAVN: Den norske landslagsspilleren har slitt med å få spilletid under FCKs nye belgiske trener.

Det danske storlaget maktet ikke å vinne superligaen forrige sesong, til tross for at klubben har langt større økonomiske muskler enn sine fleste serierivaler.

– Det er litt for mange i troppen akkurat nå. Jeg forstår godt at spillere som ikke er i kamptroppen gjerne vil prøve noe annet, sier treneren til Tipsbladet.

28 spillere

Jacobs har foreløpig ikke fått inn en erstatter for stjernespiss Dame N'Doye. Senegaleseren forsvant til Lokomotiv Moskva tidligere i sommer. Han råder likevel over en stall på 28 spillere.

FCK topper tabellen med 13 poeng etter fem serierunder, og skal spille mot franske Lille i playoff om en plass i mesterligaens gruppespill.

– Enten du spiller i europacupen eller ikke, så skal man i en normal turnering klare seg med 18 utespillere og tre målvakter. Og hvis du har en ung spiller å hente inn til hver lagdel, så ville det være ideelt, sier Jacobs, før han påpeker:

– For tiden spiller våre yngste, som egentlig ikke burde få spille. Det gir også flere alternativer til kamptroppen.

I tillegg til Christian Grindheim, spiller også Mostafa Abdellaoue (24) for FC København. Angriperen har kun vært i klubben et drøyt halvår, og er trolig fortsatt i klubbens framtidsplaner. (©NTB)

Kommentarer til denne saken