Gå til sidens hovedinnhold

Gytkjær blir presentert i dag

Artikkelen er over 8 år gammel

Alexander Søderlund ser ut til snart å være tapt for FKH. Erstatteren heter Christian Gytkjær. Han blir presentert på en pressekonferanse onsdag formiddag.

FOTBALL: FKH har innkalt til pressekonferanse klokken 10.30. Der blir den danske spissen Christian Gytkjær presentert.

Gytkjær er Nordsjælland-spiller, men var i fjor høst på utlån i Sandnes Ulf. Der imponerte 22-åringen og scoret åtte mål på tolv kamper.

Gytkjær var ønsket videre i Sandnes Ulf, men ble for dyr. Han har kontrakt med sin danske klubb fram til sommeren.

– Ingen kommentar, var alt Gytkjærs agent Michael Johansen ville si til Haugesunds Avis tirsdag kveld.

Søderlund ut?

Samtidig som FKH trolig er i ferd med å sikre seg en ny spiss, tyder mer og mer på at Alexander Søderlund er vei bort allerede i januar.

Søderlunds agent, Tore Pedersen, mener at landslagsspissen bør bytte klubb.

– Jeg regner med at han forsvinner i løpet av dette overgangsvinduet. Alexander er klar til å ta et steg videre i karrieren, og nå handler det om at det riktige budet må komme, sier Pedersen. Han vil ikke kommentere om det foreligger konkrete bud på Søderlund.

Sportssjef i FKH, Asbjørn Helgeland, ønsker ikke å kommentere noe mer enn han gjort tidligere om Søderlund.

Molde-interesse?

Etter det Haugesunds Avis forstår skal Molde være blant klubbene som er interessert i FKH-spissen. Davy Claude Angan er på vei til Kina og Molde skal nå ha to-tre nye angrepsspillere. En av dem kan bli Alexander Søderlund.

– Jeg har to år igjen kontrakten og alt er egentlig opp til FKH. De har lovet meg forskjellige ting, men vi får se hva som skjer, sier Søderlund.

Kommentarer til denne saken