Gå til sidens hovedinnhold

Nærmer seg Bamberg-sorti

Artikkelen er over 9 år gammel

Daniel Bamberg forsvinner trolig fra FKH i løpet av kort tid. Eneste i A-stallen som ikke spiller fra start tirsdag.

FOTBALL: Det har lenge vært kjent at brasilianeren ønsker seg bort fra FKH. Klubben har mottatt bud på Bamberg fra Sverige, der han har et godt rykte etter flere sesonger i IFK Norrköping.

Del på Facebook

Sportssjef i FKH, Asbjørn Helgeland, forteller i dag til Haugesunds Avis at det har vært «litt bevegelse» på overgangsfronten. Han vil imidlertid ikke bekrefte at det er snakk om Bamberg.

Men alt tyder på at det handler om mannen som i fjor scoret åtte mål og serverte ti målgivende pasninger for FKH i eliteserien.

Spiller ikke fra start i morgen

Da Eirik Horneland på dagens trening presenterte de to lagene som starter mot henholdsvis Fyllingsdalen og Vard tirsdag, var Bamberg den eneste i A-troppen som ikke var i en av de to startoppstillingene. Det er vanskelig å tolke det annerledes enn at Bamberg er på vei ut dørene.

Til gjengjeld kan nigerianeren Emmanuel Chidibiere Thompson være på vei inn. Han spiller fra start sentralt på midtbanen mot Fyllingsdalen i morgen.

FKHs to lagoppstillinger

FKH starter med dette laget mot Fyllingsdalen klokken 17.30 i Idrettsparken tirsdag:

Per Morten Kristiansen – Andrés Már Jóhannesson, Derek Decamps, Umaru Bangura, Chris Pozniak – Eirik Ulland Andersen, Emmanuel Thompson, Trygve Nygaard, Michael Haukås – Oddbjørn Skartun, Nikola Djurdjic.

På benken: Per Kristian Bråtveit, Henning André Nesse, Bjørn Inge Utvik, Daniel Bamberg.

FKH starter med dette laget mot Vard klokken 19.30 i Idrettsparken tirsdag:

Lars Øvernes – Kristoffer Haraldseid, Martin Bjørnbak, Vegard Skjerve, Joakim Våge Nilsen – Maic Sema, Eirik Mæland, Ugonna Anyora, Tor Arne Andreassen – Håvard Storbæk, Alexander Søderlund

På benken: Per Kristian Bråtveit, Tom Undheim, Bjørnar Madsen.

-    Vi har tatt ut to jevne lag, kommenterer Eirik Horneland.

Kommentarer til denne saken