Ønsker å gi 50 sykler til Tanzania

Artikkelen er over 5 år gammel

Haugesund Triatlon ønsker å samle inn 50.000 kroner for å få kjøpt inn minst 50 sykler til den frivillige organisasjonen Kiwakukki.

DEL

HAUGESUND: Kiwakukki er en grasrotorganisasjon av afrikanske kvinner som driver veldedighetsarbeid i lokalsamfunnene i Kilimanjaro-regionen i Tanzania.

– De gjør et veldig tidkrevende arbeide og de kunne spart mye tid hvis de kunne syklet i stedet for å gå på bena, skriver Kurt Misje i Haugesund Triatlon i en pressemelding.

Derfor ønsker Haugesund Triatlon i samarbeid med hjelpeorganisasjonen Barnehjelpen å samle inn kr 50.000 for å kjøpe minst 50 sykler til Kiwakukki.

– Kiwakukki-damene sier de har tilgang til folk som kan reparere sykler. En sykkel der koster ca. 700 norske kroner etter dagens kurs og Haugesund Triatlon ønsker å samle inn penger til 50 sykler og sykkelutstyr slik at disse fantastiske damene kan yte enda bedre og raskere hjelp enn det de gjør i dag, står det i pressemeldingen.


Innsamlingen vil foregå ved at deltakere og publikum kan sette inn penger på en konto som Barnehjelpen har opprettet for innsamlingsaksjonen.

For mer info kan man gå inn på Haugesund Triatlons hjemmeside www.htri.no.

Der vi også innsamlet beløp bli løpende oppdatert.

PS! Haugesund Triatlon arrangeres 29. og 30. august.

Artikkeltags