Berget fire poeng for Seagulls

Seagulls tok med seg fire poeng hjem fra Kristiansand. Her fra en hjemmekamp mot Lokomotiv Fana tidligere denne måneden.

Seagulls tok med seg fire poeng hjem fra Kristiansand. Her fra en hjemmekamp mot Lokomotiv Fana tidligere denne måneden. Foto:

Av
Artikkelen er over 7 år gammel

Med Eriksen, Tobiasson, Peterson og Ceder ute av laget av forskjellige grunner var det et noe svekket Seagullslag som møtte opp på isen i Kristiansand lørdag og søndag.

DEL

ISHOCKEY: Mens Lions måtte tåle  18–3 tap da de gjestet Haugesund Ishall, så var det bedre lag som møtte Seagulls i Kristiansand denne helgen.
 
Lørdagens kamp endte 5–0 til Seagulls. Takket være en god keeper i Ernestes Kielius, som for øvrig ble kåret til Seagulls beste spiller, førte ikke et eneste av Lions 31 skudd på mål til nettkjenninger. Seagulls hadde 33 skudd på mål, og fem av dem gikk inn og trygget seieren.
 
Del på Facebook

Søndagens kamp skulle vise seg å bli langt tøffere. Seagulls best i gang, og scoret to ganger før første periode var over. I andreår periode førte Lions an og scoret tre ganger mot Seagulls ene scoring, og det sto likt før siste periode. Den skulle vise å bli ulidelig spennende, både for de supporterne som hadde tatt turen til Kristiansand og de mange som fulgte på kampen via liveoppdateringer på klubbens facebookside.
 
Viktor Skeppström er dagens mann. Med fire scoringer i søndagens kamp sørget han for at alle poengene kom hjem til Haugesund.
 
– Vi reiste ned for å ta fire poeng, og det lyktes vi med, sier hockeyleder hos Seagulls, Trond H. Martinsen. Han roser Kristiansand for å ha løftet seg mange hakk siden sist de møttes.
 
– Laget har fått mange nye spillere. Studenter, svensker og finner som har hevet laget betraktelig. De spiller til tider veldig stygt, og det bør de plukke av seg, for dette laget har virkelig et potensial, sier Martinsen som også roser det flotte anlegget som Lions har fått.
 
Seagulls har med sine 20 poeng på 11 kamper befestet sin posisjon som leder av 3. divisjon avd. vest, og 3. mars venter Lyderhorn Gladiators hjemme i Ishallen.

Artikkeltags