Bråtveit klar for FKH

Kjell Inge Bråtveit.

Kjell Inge Bråtveit. Foto:

Av
Artikkelen er over 7 år gammel

Kjell Inge Bråtveit ble onsdag kveld bekreftet som nyansatt rekrutteringstrener i FK Haugesund.

DEL

FOTBALL: I forrige uke ble det klart at Tor Martin Hegrenes forlater FKH til fordel for damelaget til Avaldsnes.

Del på Facebook

- «Kjelli» er kunnskapsrik og har et stort engasjement. Vi er voldsomt glade for å ha fått han ombord, sier sportssjef i FKH, Asbjørn Helgeland til haugesunds Avis.

Det er ni år siden sist Bråtveit var i FKH. I 2000-sesongen overtok han hovedtrenerjobben i klubben etter at Åge Steen fikk sparken. Den jobben hadde han ut 2002-sesongen.

En lang karriere

Bråtveit har en lang karriere bak seg som trener. Tidlig på 90-tallet var han trener for Haugars damelag. Han har også vært hovedtrener i Åkra. Vidar, Vard (to perioder), Haugar, og var en del av Vikings trenerteam i 1998 og 1999.

I 2007 overtok han Randaberg og førte dem opp i 2. divisjon. Eventyret i Randaberg fikk en brå slutt da klubbens investor Fred Ingebrigtsen ble siktet for innsidehandel sommeren 2008. Bråtveit forlot klubben etter 08-sesongen.

De siste årene har Bråtveit vært aktiv i Djerv, både i ungdomsavdelingen og rundt A-laget. Kommende sesong skal Bråtveit etter planen ha hovedansvar for klubbens juniorlag, og jobbe sammen med Svein Hammerø og Sjur Jarle Hauge rundt A-laget.

Til daglig jobber Bråtveit med pedagogikk og idrett ved Høgskolen Stord/Haugesund.

Artikkeltags