FOTBALL: Vard har nå gått hele seks treningskamper uten baklengsmål. Dette er ikke en tilfeldighet i følge Vard – trener, Flemming Christensen.

- Vi jobber godt på trening for å ikke slippe inn baklengsmål, og da er det virkelig kjekt når vi greier å utføre det i kamp, sier en fornøyd Vard – trener etter kampslutt.

En av dem som sørger for at nullen ikke sprekker er keeper, Helge Sandvik. Han var også godt fornøyd med det Vard presterer defensivt.

- Vi er godt organiserte bak, og vi har spilt sammen noen kamper nå, så dette lover godt, forteller 24 – åringen.

Fortjent seier

Vard tok ledelsen etter et hjørnespark av Rune Løvland som Egersund – keeper bokset inn i eget mål. Etter hvilen var det igjen klart for et nytt selvmål, da Anthony Avalos avanserte langs venstrekanten og fikk inn et hardt innlegg som Marius Andersen skle inn i eget mål.  Det siste målet ble satt var av Fredrik Deilkås da han banket ballen inn i siste spilleminutt.

- Det var godt med seier i siste kamp før serien starter, og jeg vi vinner fortjent, mener Flemming Christensen.

Trener til Egersund er også enig i at hjemmelaget var det beste laget, og at seieren var fortjent.

- I dag lyver ikke resultatet og Vard vinner fortjent, men når vi først taper så er det ekstra bittert at det er vi som gir de to av målene, sier den tidligere landslagsspilleren som nå trener Egersund, Bengt Sæternes.

Spissplassen

Vard fikk som kjent ikke hentet inn noen spisser i overgangsvinduet, og etter all sannsynlighet er det Torbjørn Kallevåg som starter på topp når serien starter.

- Selv om han ikke scorer i dag, så vet vi hva Torbjørn er god for, og han har vært god i treningskampene, sier Vard – treneren.

Han hadde likevel sett at en litt mer duellsterk spiss var på plass i overgangsvinduet.

- Jeg hadde håpet litt på en som kan ta de tøffe duellene i boks og sette de sjansene der, men mål kommer vi uansett til å score, uttaler Christensen.