Eike til Sandefjord

Sten Ove Eike.

Sten Ove Eike. Foto:

Av
Artikkelen er over 7 år gammel
DEL

FOTBALL: Sten Ove Eike er klar for Sandefjord. Det melder FKH på sine hjemmesider. Skudenesbuen gjennomførte mandag ettermiddag sin første trening med sine nye lagkamerater.

Del på Facebook

- Jeg fikk vite om interessen fra Sandefjord for noen uker siden, og jeg har gått noen runder med meg selv før jeg valgte å takke ja til dette tilbudet. Det er vemodig å forlate FKH etter sju år, og jeg har mange gode minner fra tiden i klubben, sier Eike til h-avis.no.

Han understreker at han har mye å takke FKH for.

- Klubben har utviklet seg enormt i løpet av de sju årene mine, og jeg vil alltid følge med klubben. Jeg er glad i FKH, og har blitt kjent med veldig mange flotte mennesker, sier han.

Går for opprykk

Laget fra hvalfangerbyen går for opprykk til norsk fotballs gjeveste selskap i år. Den jobben skal Eike bidra til å få gjort.

- Sandefjord er en klubb med ambisjoner og er absolutt med i opprykkskampen. De har signalisert at de vil bruke meg som bakromsspiss, og det er der jeg trives best. Det at jeg trolig får mer spilletid enn i FKH, og at de er med i opprykkskampen var avgjørende for at jeg sa ja, forteller Eike.

Han har slitt med spilletid i FKH, der han siden 2004 har fått 127 kamper. Han har scoret 22 mål.

Debuterer søndag?

- Sten Ove har vært en god mann for oss, både på og utenfor banen. Vi ønsker han lykke til i Sandefjord og takker for innsatsen i FKH, sier Asbjørn Helgeland og Jostein Grindhaug til fkh.no.

Allerede søndag kan Eike få sin Sandefjord-debut. Da venter Bodø/Glimt og Michael Haukås.

- Vi har sett etter en type spiller som har ferdigheter som passer inn i vår måte å spille på. Sten Ove er en slik spiller. Han har fart og er god på å time løpene sine. Det gjør at han skaper rom for andre, samtidig som han kan få ball selv, sier Sandefjord-trener Arne Sandstø til klubbens hjemmeside.

Artikkeltags