– Gode nok for 1. divisjon

MÅLFARLIG: Svenske Viktor Skeppström scoret totalt fire mål i helgens to seiere mot Grüner 2. 22-åringen har med det scoret 19 mål denne sesongen for Haugesund Seagulls. FOTO: ALFRED AASE

MÅLFARLIG: Svenske Viktor Skeppström scoret totalt fire mål i helgens to seiere mot Grüner 2. 22-åringen har med det scoret 19 mål denne sesongen for Haugesund Seagulls. FOTO: ALFRED AASE

Av
Artikkelen er over 5 år gammel

Viktor Skeppström er snart ferdige med sine tre studieår på HSH. Får han jobb på Haugalandet håper han å være med å skyte Seagulls opp i 1. divisjon neste år.

DEL

ISHOCKEY: Svenske Skeppström studerer til branningeniør på høyskolen. Han har trivdes svært godt i sine tre år i Haugesund og Seagulls. Nå er 22-åringen spent på veien videre.

Les også:


– Når jeg er ferdig med studiene handler det om å få meg jobb. Det er det viktigste.

– Jeg vil hjem til Sverige en dag, men jeg er bare 22 år og har det ikke travelt med å flytte hjem. Får jeg jobb her i Haugesund-området blir jeg gjerne boende. Da ønsker jeg også å fortsette i Seagulls, smiler Skeppström.


Leder i Haugesund Seagulls, Trond H. Martinsen, er klar på at Skeppström er en mann de ønsker å ha med videre.

– Han er en veldig positiv fyr og på mange måter en del av sjelen i klubben. Vi må bruke våre kontakter for å prøve å ordne jobb for ham her i distriktet, for han er helt klart en vi ønsker å ha med videre, forteller Martinsen.

I helgen var Skeppström som vanlig god da han og lagkameratene feide Grüner 2 av banen både lørdag og søndag. Når tre kamper gjenstår av sesongen, skal det mye til for at laget ikke vinner årets 2. divisjon.

– Vi har hatt en god sesong, og med de spillerne vi har her i dag mener jeg vi er gode nok for 1. divisjon. Det hadde vært veldig gøy å bli med videre slik at jeg fikk være med å skyte Seagulls opp i 1. divisjon neste sesong, sier Skeppström.

– Vårt mål nå er å stable et godt lag på beina til neste sesong. Per i dag holder vi et nedre del av 1. divisjon-nivå. Vi må et knepp opp, for 1. divisjon er tøff med rundt 40 kamper i sesongen, advarer Trond Hartvik Martinsen.

Artikkeltags