Seagulls svever på toppen av tabellen

Haugesund 080214
Haugesund seagull mot Skedsmo ishockeyklubb.
Antti M��kel��

Haugesund 080214
Haugesund seagull mot Skedsmo ishockeyklubb.
Antti M��kel�� Foto:

Av
Artikkelen er over 5 år gammel

Snudde i tredje periode mot Skedsmo i Haugesund Ishall.

DEL

ISHOCKEY: Mika Tasala stortrives i sin første sesong som spillende trener for Haugesund Seagulls. Seks kamper før sesongslutt ligger laget hans på toppen av tabellen. Og til tross for hans kombinerte rolle er Tasala selv lagets poengkonge. Det er ikke nødvendigvis til lagets beste, innrømmer finnen.

–Når man er så mye på isen selv er det ikke alltid like lett å komme med gode beskjeder som trener, innrømmer den ydmyke finnen.

– Men så godt som laget spiller nå for tiden, gjør de jobben min som trener bare enklere og enklere.

Måker i fremgang

Før årets sesong var spillergruppen bestemt på å være med i toppen av tabellen i 2. divisjon. Nå har de festet et grep om den.

HockeyHockey

– Vi har vokst som lag og tatt noen gode steg, men vi minnes stadig om at man ikke kommer til toppen av tabellen uten hardt arbeid. Guttene legger inn utrolig mye krefter på trening hver eneste uke. Det er derfor vi ligger der vi gjør, forteller treneren.

Målrik styrkeprøve

I lørdagens kamp mot Skedsmo virket gjestene ivrige på å sette finnens menn på prøve. Etter en jevnspilt første periode, lå Haugesund bak med to mål. Ikke helt uvanlig, skal vi tro trener Tasala.

– Vi har ligget bak fra start i hele år. Selv om vi har forsøkt å sette fokus på å få det første målet, blant annet med bedre oppvarmingsrutiner, så ville det seg ikke i dag heller, forteller finnen.

Først etter at gjestene gikk opp til 0-3, våknet Seagulls. Tre mål på to minutter ga 3-3 og nytt liv i kampen.

SE BILDER FRA KAMPEN

Haugesund presset på for å ta ledelsen, da Skedsmo kontret inn 3-4 mot slutten av perioden.

I tredje periode handlet alt om Seagulls. Med scoringer både i power play og undertall, ble Skedsmo feid av banen med sifrene 8-4.

– At vi havner noen mål bak, stresser oss ikke. Det bor en visshet i laget om at vi alltid scorer mål, forteller Tasala.

Det lover godt før søndagens returoppgjør.
 

Artikkeltags