Seagulls temmet løvene

Seagulls har scoret 46 mål så langt denne sesongen. I går ble Kristiansand knust.

Seagulls har scoret 46 mål så langt denne sesongen. I går ble Kristiansand knust. Foto:

Av
Artikkelen er over 7 år gammel

Det var aldri noe spennende oppgjør mellom Seagulls og Kristiansand Lions. Til det var avstanden mellom lagene så altfor stor.

DEL

ISHOCKEY: Seagulls står så langt ubeseiret i serien, og har en målforskjell på 46-4. Lørdag ettermiddag var det løvene fra Kristiansand som skulle få kjenne hvordan et velorganisert Seagulls herjer, knuser og rundspiller sine motstandere så langt denne sesongen. Det har aldri vært et fnugg av tvil over hvilket lag som så langt har vært best i 3.divisjon avd. vest.

Del på Facebook

8 – 2 sto det på scoringstavla etter at pausesignalet var gått. Publikum skjønte tidlig hvilken vei dette ville gå, og fikk tidvis en ren oppvisning i raske løp og god innlegg foran buret til Lionskeeperen.

-Vi blir for stillestående i 2.perioden, innrømmer trener Markus Seppänen som satte seg opp på tribunen i 3.periode for å få bedre oversikt over spillet.

- Det er ikke så lett å få til å se spillet når man selv sitter på benken, sier Seppänen som skulle få oppleve at å følge laget fra tribunen skulle skjerpe guttene betraktelig.

Neste hjemmekamp 22. januar

7 nye mål på Seagullskontoen var status etter siste periode var ferdigspilt. Tilbake var farten og presisjonen fra første periode, og byttene ble langt hyppigere og gikk også mye raskere. Trener Markus Seppänen er fornøyd med resultatet.

- I dag var vi ikke bare et nummer for store for motstanderen, men snarere to. Resultatet sier sitt, men vi har tøffe kamper fremover så det gjelder å være fokusert hele tiden når vi er på isen, sier han.

Alt i alt en maktdemonstrasjon fra Seagulls, og nå venter to bortekamper i midt av januar, før neste hjemmekamp 22.januar mot Nærbø Farmers.

Artikkeltags