Trygg seier for Seagulls

Haugesund Seagulls vant 9-0 i Haugesund ishall.

Haugesund Seagulls vant 9-0 i Haugesund ishall. Foto:

Av
Artikkelen er over 7 år gammel

Haugesund Seagulls er i rute mot 2.divisjon. 9-0 mot Lyderhorn Gladiators er godt å ta med seg foran de tre siste kampene av årets sesong.

DEL

ISHOCKEY: Dagnes mann er uten tvil keeper Ernestas Kiellius som holdt nullen. 33 muligheter fra Lyderhorn ble avverget, og flere av redningene var det virkelig klasse over.

Del på Facebook
 
De ti første minuttene av første periode vartet Seagulls opp med godt spill. To raske mål av Adam Peterson og Markus Seppänen førte til at Seagulls slappet, og resten perioden og hele andre perioden ble et eneste langt gjesp.

Så kjedelig ble det at publikum begynte regelrett å murre. Spesielt var det lite flyt i spillet, og pasningene og samspillet satt overhodet ikke. Lyderhorn var mye dårligere, men lyktes i å dra Seagulls ned til sitt nivå. Lite og ingenting skjedde ute isen, og det må Seagulls ta lærdom av.
 
Så endelig i 3.perioden var gnisten tilbake hos ismåkene, og storspillet som Seagulls har levert flere ganger denne sesongen ble tatt frem.

Lyderhorn hadde ikke en sjanse da mål etter mål rant inn baklengs. Flotte mål av både Chrisofer Eriksen og Adam Peterson skapte begeistring på tribunen, og laget viser igjen at det hører hjemme i en høyere divisjon.
 
Laget var redusert i dag, men spiller som Ceder, Lukin og Tobiasson er tilbake for fullt i de tre neste kampene.
 
- Jeg er veldig fornøyd med at vi gjør en så god siste periode. Spesielt er jeg fornøyd med at Kiellius ikke slipper inn mål, sier trener Markus Seppänen som nå gleder seg til kampene mot Fana2 neste helg.

- De skal vi vinne, og så er vi klare for kampen i Bergen om to uker, avslutter Seppänen som varsler at Seagulls er sultne på å klare opprykket til 2.divisjon.
 
Neste helg går de to siste hjemmekampene. Da kommer Fana2 til byen, og med full poengpott i de to kampene venter den store seriefinalen mot Fana1 borte i Bergen.
 

Artikkeltags