Vant med 15 mål

SCORET TO: Spillende trener Mika Tasala scoret to av Haugesud Seagulls' 16 mål da de vant med svært store sifre lørdag. FOTO: ALFRED AASE

SCORET TO: Spillende trener Mika Tasala scoret to av Haugesud Seagulls' 16 mål da de vant med svært store sifre lørdag. FOTO: ALFRED AASE

Av
Artikkelen er over 5 år gammel

Det ble aldri spennende da Haugesund Seagulls hadde Grüner 2 på besøk lørdag ettermiddag.

DEL

ISHOCKEY: Grüner 2 ligger nest sist på 2. divisjonstabellen med åtte poeng på 16 kamper. Med kun åtte utespillere (grunnet sykdom og skader) fikk Oslo-laget det altfor tøft i Haugesund ishall.

Riktignok var også Seagulls-spillerne redusert etter at en rekke av spillerne har vært syke den siste tiden, men laget trengte å ikke ta fram sitt ypperste for å befeste sin posisjon øverst på tabellen.

Med periodesifrene 4-0, 5-1 og 7-0 vant Seagulls hele 16-1. Målscorere var Antti Mäkelä 5, Viktor Skeppström 3, Oskar Östlund 3, Mika Tasala 2, Oskar Sallerbäck 1, Jonas Fisk 1 og Janne Järvinen 1.

- Liknet ikke en ishockeykamp

- Det var vår verste kamp denne sesongen når det gjelder tempo, og det så i perioder ikke ut som en ishockeykamp. Vi må derimot vinne slike kamper også, og det klarte vi veldig greit med et halvsykt lag, kommenterer spillende trener Mika Tasala.

- Det er vanskelig for Grüner 2 når de kun har åtte utespillere, men vi er uansett bedre enn dem både individuelt og som lag, sier Viktor Skeppström som igjen var blant Seagulls' toneangivende spillere.

Ny kamp søndag

Seagulls møter Grüner 2 til ny seriekamp i Haugesund ishall søndag formiddag - også da med gratis inngang.

- Jeg forventer meg en tøffere kamp da. Vi er nødt til å være konsentrerte fra start, for vi skal vinne resten av kampene våre og sikre oss 1. plassen i divisjonen, slår Tasala fast.

Seagulls topper divisjonen når de nå har fire kamper igjen. Med full pott i de fire kampene (tre ganger mot bunnlaget Lokomotiv Fana i tillegg til søndagens kamp mot Grüner 2) vil laget være seriemester i 2. divisjon 2013/14.

Som kjent rykker ingen lag opp fra 2. divisjon i år.
 

Artikkeltags