Fire nye ismåker

Adam Peterson og resten av Seagulls kan ta imot fire nye lagkamerater fra og med tirsdag.

Adam Peterson og resten av Seagulls kan ta imot fire nye lagkamerater fra og med tirsdag. Foto:

Av
Artikkelen er over 8 år gammel
DEL

ISHOCKEY: I kveld signerte fire nye spillere for Haugesund Seagulls. Dermed har klubben blit solid forsterket foran de viktige kampene mot Lyderhorn og Fana.

TEMASIDE: ALT OM HAUGESUND SEAGULLS

Den første av de fire er Sebastian Lukin. Han kjenner Haugesund Seagulls allerede til ettersom har var her og spilte under try-out, men som av personlige grunner ikke kunne slutte seg til klubben før nå. Lukin er 28 år, svensk forward med lang internasjonal karriere bak seg. Han kommer direkte fra fra Asplöven HC i den svenske 1.divisjon, men har tidligere spilt i Finland, Tyskland, Belgia og Frankrike.

Nestemann heter Johan Ceder. Han er 21 år, svensk, og spiller center. På tross av sin unge alder allerde har spilt flere sesonger i 1.divisjon i Sverige, og vært med i kvallikforsøk til Allsvenskan.  Ceder kommer til Seagulls fra Kalix i svensk 1. divisjon

Den tredje spilleren heter Sebastian Rasimus. Han er 22 år, svensk og spiller forward. Han, i likhet med Ceder, har tross alderen spilt flere sesonger i svensk 1.divisjon. Rasimus har hatt et “sabbats år" fra hockey, men spilte før dette i 1.divisjonsklubben Asplöven HC.Den siste av de fire nye svenskene er Jan Förare. Han er en 28 åring som spiller forward, og som har en lang karriere bak seg i den svenske 1. og 2.divisjon og har som Ceder vært med i kvallik til Allsvenskan. Også han kommer fra Asplöven HC.

Lukin, Seder og Förare slutter seg til laget på torsdag 26.01.12, mens Rasimus på grunn av jobb ikke kan komme for 5.februar.

FØLG HAUGESUNDS AVIS PÅ FACEBOOK:

Artikkeltags