Viktig borteseier for Seagulls

Foto:

Av
Artikkelen er over 7 år gammel
DEL

ISHOCKEY: Bortekampen mot Lyderhorn i Bergen var en generalprøve foran de viktige hjemmekampene mot Lokomotiv Fana om to uker, og resultat 0 – 7 viser klart at karakteren står til bestått.Selv om viktige spillere som Christoph Eriksen og Richard Tobiasson var borte, så skulle det være nyervervelsene som skulle komme til å gjøre seg bemerket istedet.

- Johan Ceder hevet laget kraftig, sier hockeyleder Trond H. Martinsen som gleder seg over at Seagulls ser ut til å gjort gode signeringer. Likevel peker han på perioder av spillet som ikke var så bra.

- Vi spiller 5 mot 3 i powerplay, men klarer ikke å score i denne perioden, og det er for dårlig, sier Martinsen som ønsker større fokus i slike situasjoner.

De drøyt 30 Seagullssupportere som ahdde tatt turen nordover fikk se et variert spill fra Seagulls. Selv om de hadde sine dårlige perioder, så var det aldri tvil om hva som var det beste laget.

- Vi har fått gode forsterkninger, og når vi ikke slipper inn et eneste mål så viser det at det defensive spillet har fått et kraftig løft, sier trener Markus Seppänen etter kampen.

- Det går jo ikke an å tape når vi ikke slipper inn mål, sier han og er veldig fornøyd med innsatsen fra lagkameratene.

Neste hjemmekamper er 11. og 12. februar med dobbelkamp mot Lokomotiv Fana, og med gode resultater her vil sluttspillet til opprykk så avgjort være inne rekkevidde for Seagulls.
 

Artikkeltags