Nye ledere i redaksjonen

REDAKTØRENE: Ansvarlig redaktør Einar Tho (f.v.), publiseringsredaktør Inger Therese Holgersen, utgaveredaktør Lillian Haug Sortland og nyhetsredaktør Gaute-Håkon Bleivik.FOTO: ALFRED AASE

REDAKTØRENE: Ansvarlig redaktør Einar Tho (f.v.), publiseringsredaktør Inger Therese Holgersen, utgaveredaktør Lillian Haug Sortland og nyhetsredaktør Gaute-Håkon Bleivik.FOTO: ALFRED AASE

Artikkelen er over 2 år gammel
DEL

Kjære leser

Einar Tho

Ansvarlig redaktør

Vi jobber stadig for å kunne tilby leserne våre et best mulig produkt. Du skal få nyhetene der du ønsker dem, når du trenger dem. Behovene forandrer seg stadig. Det samme gjør teknologien og dermed mulighetene vi har for å formidle journalistikk til deg.

Slike endringer gjør at vi også må endre hvordan vi organiserer oss. Fra 1. september av har vi en ny redaksjonell ledergruppe i Haugesunds Avis.

Publiseringsredaktør Inger Therese Holgersen kommer nå til oss fra en jobb i TV2-nyhetene. Der har hun jobbet i elleve år i forskjellige roller. Inger Therese er opprinnelig fra Tysvær, og har flyttet hjem til Susort etter mange år i Bergen. Holgersen er utdannet medieviter.

Som publiseringsredaktør får Inger Therese mye ansvar for hvordan vi formidler nyheter digitalt.

Lillian Haug Sortland har jobbet i Haugesunds Avis siden 1983 og hatt diverse lederroller. Nå sist har hun vært reportasjeleder for tema-seksjonene våre. Det tar hun også med seg i sin nye rolle som utgaveredaktør, men ansvaret utvides til blant annet å gjelde helgestoff. Lillian vil også koordinere produksjonen av papiravisen.

Gaute-Håkon Bleivik fortsetter som nyhetsredaktør med det overordnede ansvaret for nyhetsdekningen vår. Bleivik har også lang ledererfaring og har vært i Haugesunds Avis siden 2002.

Terje Flateby og Roar Eskild Jacobsen fortsetter som henholdsvis leder for sport og puls/kultur.

Jeg er veldig glad for å ha med meg disse dyktige lederne, og jeg er sikker på at leserne vil merke at Haugesunds Avis blir enda bedre. Vi gjør også andre endringer internt. En del får nye oppgaver og turnuser. Nå er vi på jobb i en enda større del av nyhetsdøgnet, og kan informere deg enda kjappere når det skjer noe her i vår fantastiske region.

Takk for at du leser Haugesunds Avis.

God helg!

Artikkeltags