Disse fikk direktørjobbene i Helse Fonna

SIDEN APRIL: Sverre Kolbeinsen Lien har vært ansatt i et engasjement som direktør i klinikk for medisinsk service og beredskap, men er nå fast ansatt i stillingen.

SIDEN APRIL: Sverre Kolbeinsen Lien har vært ansatt i et engasjement som direktør i klinikk for medisinsk service og beredskap, men er nå fast ansatt i stillingen. Foto:

I august ble det lyst ut to direktørstillinger i Helse Fonna. Nå er det klart hvem som fikk jobbene.

DEL

HAUGESUND: John Conrad Brandsø (43) og Sverre Kolbeinsen Lien (33) har fått de to direktørjobbene i Helse Fonna som var utlyst i august.

Det skriver Helse Fonna på sine nettsider.

John Conrad Brandsø blir ny direktør i medisinsk klinikk, en jobb som hadde åtte søkere. Sverre Kolbeinsen Lien har fått fast ansettelse i direktørjobben i klinikk for medisinsk service og beredskap, en jobb som tre andre ønsket seg.

Fra midlertidig til fast

Sistnevnte har siden april i år vært ansatt i et engasjement som direktør i klinikk for medisinsk service og beredskap, men blir nå fast ansatt i stillingen.

– Sverre har gjort ein god jobb i perioden og jeg er glad for å få ham med videre, sier administrerende direktør Olav Klausen i saken på Helse Fonnas nettsider.

Klausen ser også fram til å få Brandsø med i ledergruppen.

– John Conrad er en dyktig leder med ambisjoner, sier Klausen.

STARTER UMIDDELBART: John Conrad Brandsø starter umiddelbart i jobben som direktør i medisinsk klinikk.

STARTER UMIDDELBART: John Conrad Brandsø starter umiddelbart i jobben som direktør i medisinsk klinikk. Foto:

Starter umiddelbart

Brandsø er utdannet sykepleier, og har en master i kvalitet og ledelse for helsesektoren. Han kommer fra jobben som leder for seksjon habilitering i medisinsk klinikk, og starter i den nye jobben i medisinsk klinikk umiddelbart.

Berit Haaland har ledet både medisinsk og kirurgisk klinikk de siste årene, men skal etter en omorganisering bare lede kirurgisk klinikk.

I klinikk for medisin i Haugesund og Odda er det i dag 530 årsverk og et budsjett på om lag 610 millioner kroner. I klinikk for medisinske tjenester og beredskap er det 460 årsverk og et budsjett på 488 millioner kroner.

Artikkeltags