Slo et slag for kreftsaken

Artikkelen er over 4 år gammel

Haugesund Seagulls rundet av sesongen med å samle inn 15.000 kroner under veldedighetskamp lørdag.

DEL

HAUGESUND: Nærmere 300 tilskuere møtte opp da Seagulls tok i mot et sammensatt lag med spillere fra Lokomotiv Fana (2. divisjon) og Forus/Sandnes Ravens (3. divisjon).

I tillegg til en rekke ulike aktiviteter i pausene, spilte Seagulls for anledningen i spesialdesignede drakter, som ble auksjonert bort etter kampen.

- Vi er veldig fornøyde med arrangementet. Fantastisk kjekt med tilreisende motstandere som stiller opp for et veldedig formål, sier nestleder i Haugesund Ishockeyklubb, Jacob Johnsen.

Han forteller at klubben hadde som mål å samle inn 10.000 kroner, men at sluttsummen ble på omtrent 15.000 kroner.

De innsamlede midlene vil gå til organisasjonen «Hockey mot kreft», som har til formål å samle ishockeyen i Norge for å bedre velferden til barn rammet av kreft.

Søker seg opp

På det sportslige plan har Seagulls nylig avsluttet sesongen i 3. divisjon, der de endte som seriemestere. Lørdag fortsatte hjemmelaget de fine tendensene fra seriespillet, og vant tilslutt hele 11-1.

Nestlederen er klar på at klubben nå vil sende inn søknad for å ta steget opp til 2. divisjon.

- Vi er nesten nødt til det. Når vi ser hvor mye tilskuere vi klarer å dra på en veldedighetskamp, så ser vi jo et stort potensial i dette, sier Johnsen, som anslår at et svar fra forbundet først vil være klart i månedsskiftet april/mai.

På hjemmelaget kunne publikum dra kjensel på to tidligere spillere, i form av Jonas Fisk og Antti Mäkelä. Begge er nå høyaktuelle for en retur til Haugesund.

- De ønsker selv å komme tilbake og er sterkt ønsket av oss, men det gjenstår fortsatt litt avklaring rundt jobbsituasjonen deres, røper Johnsen, som utdyper:

- Grunnen for at vi ønsker dem tilbake er jo at de har vært her før, og vi vet at de i tillegg til å være gode hockeyspillere, er fantastiske personer utenfor isen. Det er vel så viktig, påpeker han.

Artikkeltags