Nå stinker det nedrykk

LUKTER NEDRYTT: Trener Andreas Justesen og  Tormod U. Hodne

LUKTER NEDRYTT: Trener Andreas Justesen og Tormod U. Hodne

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

Det har sett ille ut lenge, men etter søndagens tap mot Charlottenlund er lyset i tunellen så lite ytterst få kan se det.

DEL

HANDBALL: Utgangspunktet var som det har vært så ofte for HHK de siste månedene – de måtte vinne og ta to poeng for å kunne klamre seg til et ørlite håp om fornyet kontrakt i 1. divisjon. Dagens motstander, Charlottenlund, hadde ikke noe press på seg før dagens kamp. De lå behagelig plassert litt over midten av tabellen.

Med Mika Nurmi tilbake på HHK-benken og heltente rødkledde gutter, gikk det likevel ikke lang tid før klasseforskjellen viste seg. Vertene var igjen gavmilde bakover og kom med løskrutt i angrep, mens gjestene fant hverandre, fant de store åpningene i HHK-forsvaret og fant veien til nettmaskene. Allerede etter vel åtte minutter kastet HHK-trener Andreas Justesen inn time out-kortet, ti minutter senere skiftet HHK keeper, men ingen av delene nyttet. Gjestene kunne gå til pause med en meget komfortabel sjumålsledelse (12-19).

HHK kom seg ett mål nærmere på et tidlig tidspunkt i 2. omgang, men Charlottenlund sørget enkelt og greit for å holde tafatte og uinspirerte HHK-gutter på en behagelig avstand gjennom hele omgangen. På et tidspunkt ledet gjestene med ti mål, men en halvhjertet og velmenende sluttspurt fra HHK sin side gjorde at sluttresultatet ble 26–35.

Nå er det ti poeng å spille om, sju poeng igjen å ta igjen og tre lag å klatre forbi. Sagt på en annen måte en tilnærmet umulig oppgave for HHK. Det så ut som de fleste som var på banen for HHK denne søndagen var innforstått med at det blir spill i 2. divisjon neste år.

Kampfakta

HHK–Charlottenlund 26–35 (12–19)

1. divisjon menn

Steinsvik Arena

Utviklingen: 10 min: 5-9, 20 min: 9–14, 40 min: 16–23, 50 min: 21–28                                                                 

Toppscorer HHK: Tormod Ulsund Hodne, 7 mål

Dommere: Stian Andersen og Charles Andre Gjessing Whiteley

Utvisninger: HHK 2X2 min., Charlottenlund 0X2 min.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken