I en ny serie ønsker nå Haugesunds Avis å kåre hvem som er best på Haugalandet innenfor flere ulike kategorier. Er det noen som får hjertet ditt til å banke litt fortere? Hvem mener du fortjener litt ekstra oppmerksomhet?

Bli med og nominér dine favoritter! Om du vil nominere i en eller flere kategorier, bestemmer du selv.

En jury vil deretter gå gjennom forslagene og plukke ut fem finalister i hver kategori som dere kan stemme fram.

Dette er kategoriene vi har valgt ut denne sommeren:

Haugalandets beste frisør

Vi er mange som har et nært forhold til frisøren vår. For hva er vel mer behagelig enn å komme tilbake gang etter gang til den frisøren som vet akkurat hvilken frisyre og hårfarge du trives best med.

Frisøren som kjenner deg igjen, som lytter og som du helst flytter etter dersom arbeidsgiveren blir byttet ut.

Hvilken frisør mener du er best på Haugalandet? Og hvorfor?

Nominér din favoritt her:

Haugalandets beste pizzasted

Fins det noen som ikke elsker pizza? Med tynn eller tjukk bunn, toppet med pommes frites eller spekeskinke? På Haugalandet fins det en pizza for de fleste.

Vi ønsker å kåre det pizzastedet som er aller best, der du både får god pizza, men også god service og valuta for pengene. Stedet du alltid kommer tilbake til.

Hvor kjøper du pizzaen som er best på Haugalandet? Husk at du kan nominere alt fra rene take away-sjapper, til egne restauranter der pizza er en del av menyen.

Nominér din favoritt her:


Haugalandets beste matbutikk

Det er ikke uvanlig å ha flere ulike matbutikker å veksle mellom når brød, melk og middag skal handles inn, men hvilken butikk er det du alltid kommer tilbake til?

Butikken som har godt utvalg, som rydder i hyllene og frister med grøntavdelingen? På favorittbutikken kjenner kanskje til og med de ansatte deg igjen og slår av en prat?

Hvilken matbutikk mener du er best på Haugalandet? Og hvorfor?

Nominér din favoritt her: