Interessert i FIFA? Da må du se her!

HAUGESUND OG VIKING: Chris André Skogland  fra Haugesund spiller for Viking i eSerien.

HAUGESUND OG VIKING: Chris André Skogland fra Haugesund spiller for Viking i eSerien. Foto:

Tirsdag ettermiddag kan du se den norske eSerien direkte på h-avis.no.

DEL

E-SPORT: eSerien er den offisielle norske e-sportligaen i dataspillet FIFA og arrangeres av Norges Toppfotball og Monday Media med Good Game AS som turneringsoperatør.

Første sesong startet 9. april 2019, og nåværende sesong skal foregå fra 10.11.2020 til 16.03.2021.

Tirsdag går serierunde ni til elleve av stabelen. Kampene starter kl. 17.00.

SE KAMPENE HER FRA 17.00

Alle klubber har signert to spillere som rullerer på å spille mot de andre klubbene i seriespillet. I seriespillet vil hvert oppgjør mellom to klubber bestå av to kamper. Det er laget med flest mål til sammen i de to kampene som vinner oppgjøret.

eSerien benytter spillformatet FUT gjennom sesongen. Spillerne i eSerien har tilgang på egne kontoer der 40 forhåndsbestemte spillere er gjort tilgjengelige. Dette gjør spillerne i stand til å sette sammen et lag av langt høyere kvalitet enn de ellers ville hatt tilgang til.

Sluttspillet i mars vil enten foregå online eller offline avhengig av situasjonen med COVID-19 når dette skal planlegges nærmere. I utslagsdelen av turneringen, vil kampene spilles best av 3.

Følgene klubber er en del av sesongen 20/21: Bodø/Glimt, Brann, HamKam, Jerv, Kongsvinger, Lillestrøm, Mjøndalen, Odds ballklubb, Ranheim, Raufoss, Sandefjord, Sandnes Ulf, Stabæk, Start, Tromsø, Viking, Vålerenga og Øygarden.

Se tabellen her.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken