Seagulls begynner å ta form

MER JUBEL I VENTE?: Haugesund Seagulls vant 3. divisjon forrige sesong. I oktober er det sesongstart i 2. divisjon. FOTO: Alfred Aase.

MER JUBEL I VENTE?: Haugesund Seagulls vant 3. divisjon forrige sesong. I oktober er det sesongstart i 2. divisjon. FOTO: Alfred Aase. Foto:

Artikkelen er over 4 år gammel

Frederic Rydén og Hannu Harju fortsetter i Haugesund Seagulls.

DEL

ISHOCKEY: I forrige uke ble det klart at to «nye» spillere, Jonas Fisk og Oskar Östlund, hadde signert for den lokale ishockeyklubben Haugesund Seagulls.

Nå har også Fredric Rydén og Hannu Harju valgte å fortsette i klubben.

«I tillegg til spill på A-laget vil begge spillerne også være dypt involvert i den daglige driften av klubbens tilbud til de aldersbestemte lagene og medlemmene generelt», skriver Seagulls i en pressemelding.

Rydén, som er en solid back, var lagets spillende trener forrige sesong. Harju gjorde seg bemerket som en tøff forward, og har brukt sommerferien til å spille i New Zealand Ice Hockey League.

Vil øke interessen

Klubben har siden årsmøtet jobbet med å få på plass ressurser, både økonomiske og personell, som vi tror kan bidra med å få etablert Haugesund som et godt alternativ for å drive med ishockey på Vestlandet, sier Lars-Erik Labori. Han er styremedlem i Seagulls.

- Vi vurderer hele tiden tiltak som kan bidra til at vi kan få økt interessen for sporten her på Haugalandet. Det gjelder både å ha interessante spillere på A-laget som publikum kommer og ser på, men også at vi kan tilby skøyterelaterte aktiviteter til befolkningen, samt gode utviklingsvilkår for våre aldersbestemte lag, sier Labori.

Sesongstart i oktober

Nå venter Seagulls bare på is i ishallen – og at sesongen skal begynne.

- I ukene fremover skal det jobbes mer med re-signeringer av flere av våre lokale spillere som ønsker å bli med opp i 2. divisjon igjen. Sesongstarten er lagt til begynnelsen av oktober, med hele 28 kamper å spille for laget, sier Labori.

Artikkeltags