BEST PÅ HAUGALANDET: Italiensk Pizza på Solvang, som for øvrig fikk terningkast seks i fjorårets kebabtest, er én av finalistene i «Best på Haugalandet», under kategorien beste pizzasted.

Les også Terningkast 6

Italiensk Pizza Solvang: – En av byens beste kebabruller

– Det er en ære å være topp fem! Vi er veldig overrasket faktisk, men vi jobber hardt, så vi fortjener det, ler Bogdan Petrache, daglig leder hos Italiensk Pizza, Solvang.


Restauranten, som ligger i samme bygg som Rema 1000, har nyoppussede lokaler og blide ansatte. Petrache forteller at Italiensk pizza har kunder i alle aldre.

– Restauranten er femten år gammel og vi har mat til alle – uansett alder.

– Det viktigste for oss er at kunden drar herfra med et smil om munnen

Den daglige lederen tror at grunnen til at de har fornøyde kunder som har stemt dem fram, er fordi de alltid streber etter å gi kundene det de betaler for.

– Vi gir kunden det de vil ha. Selv om de spør etter ananas eller ketchup i enten kebabrullene eller i pizzaene, får de det. Vi bryr oss ikke, så lenge de er fornøyde. Det viktigste for oss er at kunden drar herfra med et smil om munnen, forteller han.


Kundenes favoritt

Petrache forteller at kundene deres kommer med gode tilbakemeldinger.

– Vi får høre at vi er den beste pizzeriaen i byen, vi lager den beste kebaben og at vi yter god kundeservice. Det kommer vi til å fortsette med.

– Hvilken pizza selger best?

– Helt klart kebabpizza med fries på toppen, Norge Spesial, smiler Bogdan Petrache.

I juni oppfordret vi leserne våre til å nominere sine favoritter til «Best på Haugalandet». I sommer har vi valgt oss ut tre kategorier, beste dagligvarebutikk, beste pizzasted og beste frisør.

Rundt 350 nominasjoner kom inn, og av dem har en jury i Haugesunds Avis valgt ut fem finalister i hver kategori. Finalistene er valgt ut på grunnlag av antall nominasjoner og begrunnelsene som ble sendt inn.

Første kategori som du kunne stemme på, var beste dagligvarebutikk, videre kunne du stemme på beste frisør. Nå er det Haugalandets beste pizzasted som skal kåres. Vi presenterer finalistene fortløpende, og du kan stemme på din favoritt.

Vinnerne kåres mot slutten av sommeren.

Her er alle nominerte

Fem pizzasteder er med til finalen, men flere ble nominert av dere lesere.

Her er listen over alle nominerte:

  • Dolly Dimples
  • Egon
  • Lunch og middagsentralen
  • Mega Away
  • Mega grillen
  • MM Kafé
  • Pizzabakeren Frakkagjerd
  • Tipp Topp
  • Vikinggrillen, Avaldsnes