– Jeg tenker det skal bli en folkelig konserttime

Haugesunds Avis viser Geir Hallelands hjemmekonsert direkte klokken 20 fredag kveld.

DEL

MUSIKK: Geir Halleland – trubaduren med det gode humøret – spiller i kveld konsert fra musikkrommet sitt hjemme i Røyksund. Konserten kan du se live på h-avis.no.

Geir Halleland er gitarist, trommeslager, låtskriver og trubadur kjent fra utallige musikalske sammenhenger gjennom årene, og han er en av de mest aktive trubadur-artistene med faste oppdrag i sørfylket hver eneste helg.

Men ikke nå for tiden. Nå er puben stengt.

– Veldig kjekt at Haugesunds Avis ønsker å videreformidle konserten min. Jeg tenker det skal bli en folkelig time med musikk som passer for et publikum som sitter hjemme med noe kaldt i glasset eller en fredagsdrink. Jeg tar meg et glass øl og skåler med publikum, forteller Halleland.

LIVE I KVELD: Geir Halleland på h-avis.no i kveld, fredag.

LIVE I KVELD: Geir Halleland på h-avis.no i kveld, fredag. Foto:

Under artistnavnet Captain Kane har Halleland ved flere anledninger dratt over til Nashville for å besøke anerkjente countrymusikere, høre livemusikk og spille inn egne plater med drevne studiomusikere. Han har hatt flere Radio 102-hits.

– I kveld kan publikum hjemme kommentere underveis på min Facebook-side. Jeg prøver så godt jeg kan å følge med, og det er mulig jeg tar et låtønske. Det blir så live som det kan bli, sier Geir Halleland.

Sist helg gjorde han utendørs tedans sammen med kollega Big Kjell på terrassen. Det ble så kaldt etter hvert at Halleland måtte inn i garderoben og ta på seg en hjemmestrikket Marius-genser.

– Ja, det var iskaldt, gitt. Jeg har spilt utenfor høyfjellshotell og alt mulig rart, men jeg har aldri vært så kald som hjemme på terrassen. I morgen blir det tedans inne, sier Halleland.

Facebook-konserten til Geir Halleland kan du se og høre direkte på h-avis fredag kveld klokken 20, liven blir tilgjengelig like før – så skru på.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken