En kreativ julekalender til deg – 21. desember

Av
Publisert

Jeg er nok blant dem som synes det er stas å pakke inn julegaver. Jeg liker å pynte litt ekstra og bruker ikke kjøpte til og fra lapper ,så i dag tenkte jeg at jeg kunne vise et par varianter av pakkelapper som man enkelt kan lage hjemme.

  1. Pakkelapper av kartong og hamaperler. Disse er enkle, søte og lages på 123.

Det du gjør er rett og slett og perle små juletrær, hjerter, nisser, snømenn og limer disse på litt grov kartong. På baksiden av kartongen skriver du til og fra, og om det er plass en liten hilsen.

  1. Pakkelapper av kartong og hamaperler. Disse er enkle, søte og lages på 123. Det du gjør er rett og slett og perler små juletrær, hjerter, nisser, snømenn og limer disse på litt grov kartong. På baksiden av kartongen skriver du til og fra og om det er plass en liten hilsen.

  2. Pakkelapper av trebiter gir en fin tekstur og det er alltid lekkert å bruke natur i ulike dekorasjoner. Her kan du svi på med svipenn ønsket motiv, eller skrive på med tusj. Bor hull i toppen, og tre i et silkebånd slik at du får festet pakkelappen til julegavene.

  3. Personlig pakkelapp. Disse liker jeg best. En enkel pakkelapp med bilde av mottaker eller giveren på er nesten en gave i seg selv.

Det finnes utallige måter å lage pakkelapper på, her fikk dere et par av mine favoritter så håper jeg at dere ble inspirert til å prøve dem ut.

Denne julekalenderen er laget av blogger Liv Judit Olsen.

For flere kreative tips sjekk ut bloggen «Kreativ hverdag».

Artikkeltags