Fiskarbonden har solgt virksomheten og takker for seg

SLUTT: Inge Eirik Skogland startet Fiskarbonden Spiseri for tre og et halvt år siden. For et halvt år siden fortalte han om justering i et tøft marked, men var offensiv med tanke på framtiden. Nå er Fiskarbonden solgt.

SLUTT: Inge Eirik Skogland startet Fiskarbonden Spiseri for tre og et halvt år siden. For et halvt år siden fortalte han om justering i et tøft marked, men var offensiv med tanke på framtiden. Nå er Fiskarbonden solgt. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

– Takk for oss, innledet Fiskarbonden på sin Facebook-profil lørdag. 

DEL

KARMØY: Fiskarbonden i Åkrehamn er ikke mer.

– Vår virksomhet er solgt. Fiskarbonden Spiseri takker sine gjester, venner og leverandører for flotte år med mye glede og latter. Nå takker vi for oss for denne gang, Karmøy, står det i meldingen som ble lagt ut lørdag.

Fiskarbonden opplyser at det vil bli ny drift i lokalene på Årabrotholmen senere i høst. Ny drift som beskrives som «et nytt kult konsept».

– Vi på Fiskarbonden håper virkelig dere tar dem godt imot og oppfordrer dere til å fortsette med å handla hima, står det i avskjedsmeldingen på Facebook.

For et halvt år siden hadde Fiskarbonden selv, innehaver Inge Erik Skogland, tro på framtiden, til tross for et tøft marked.

Les saken her: Justerer kursen i tøft marked

Foruten å satse på kortreist kvalitetsmat, har Fiskarbonden også satset på underholdning. Jan Eggum, Ole Paus, Benny Borg, Unni Wilhelmsen og Mikael Wiehe er et lite utvalg av alle artister som har opptrådt hos Fiskarbonden.

Senere i høst står etter planen både Tor Endresen og Bjarne Brøndbo på menyen.

Fiskarbonden åpnet dørene i slutten av februar i 2014.

Inge Eirik Skogland ønsker ikke å kommentere at Fiskarbonden nå takker for seg, utover det han meldt på Facebook.

Driftsselskapet bak Fiskarbonden, Rogaland Restaurantinvest, noterte røde tall i både 2014 og 2015.

Artikkeltags