Karmøys beste ambassadør

Foto:

Av
Artikkelen er over 7 år gammel
DEL

KARMØY: Jostein Grindhaug er kåret til Karmøyfiskaren 2011.

Karmøyfiskaren deles ut i regi av Skudenes & Aakra Sparebank og gis til personer, organisasjoner eller grupper som har markedsført Karmøy på en positiv måte.

Del på Facebook

Prisen er på 50.000 kroner, i tillegg til en statuett og et diplom.

Komiteen, som består av Arve Hveding fra Karmøy kommune (Skole og kultur), Ruth Sveistrup fra Haugesunds Avis, bankens forstanderskapsleder Ørjan Røed og banksjef Alf Inge Flokketvedt, har gitt følgende begrunnelse for å gi Grindhaug prisen:

«Jostein Grindhaug de siste årene har satt Karmøy og Haugalandet på kartet på en svært positiv måte. Dette i lokale så vel som gjennom riksdekkende medier. Jostein viser med sin folkelige og jordnære væremåte noe av det typiske med Karmøybuen. Hans direkte og klare tale er og med og viser Karmøybuens lynne og engasjement. Han er tydelig i bruk av sin Karmøy dialekt i vanlig tale og krydrer mange uttalelser med lokale ord og uttrykk. Av og til må du nærmest være født og oppvokst på Karmøy for å forstå noen av kraftuttrykkene. Dette gjør Jostein til en god ambassadør for Karmøy samtidig som han også blir et populært intervjuobjekt som er med og hever reportasjenes underholdningsverdi.

I lokalmiljøet er fortsatt Jostein bare Jostein, enten det er når han ser fotball med kompisene på den lokale puben eller han er med på trening med ungene og juniorene i det lokale idrettslaget. Folk som står han nær sier og at de ikke merker noen forskjell på hans lokale engasjement eller væremåte selv om han nå i er blitt med i ”eliten”. Skudenes & Aakra Sparebank og de andre komitê medlemmene ønsker og at prisen som årets Karmøyfiskar skal være en lokal honnør til de resultater som Jostein har vært med å skape i FKH og ikke minst det at han ble årets trener i norsk eliteserie i 2010.»

Artikkeltags