Ble hedret av kongen

Overrekkelse: Arne Harald Jakobsen fikk utdelt kongens fortjenstmedalje i sølv av varaordfører i Karmøy Leif Malvin Knutsen. FOTO: privat

Overrekkelse: Arne Harald Jakobsen fikk utdelt kongens fortjenstmedalje i sølv av varaordfører i Karmøy Leif Malvin Knutsen. FOTO: privat

Artikkelen er over 3 år gammel

Søndagens familiemøte på Vea bedehus ble litt utenom det vanlige. Arne Harald Jakobsen fikk utdelt Kongens fortjenstmedalje i sølv.

DEL

KARMØY: Varaordfører i Karmøy, Leif Malvin Knutsen, var på vegne av Kong Harald på plass på bedehuset Betel for å dele ut Kongens fortjenestmedalje i sølv søndag. Tildelingen kom fullstendig uforberedt på både Jakobsen, hans nærmeste familie og de fleste i salen.

Engasjement

I sin begrunnelse for tildelingen trakk varaordføreren fram Jakobsen sitt engasjement for barna i Veabygda gjennom de siste 40 årene, hvor han har tilbakelagt utallige timer med forberedelser og oppmøter i guttelaget Utsyn.

Jakobsen har jobbet for å gi barn et trygt og godt fritidstilbud med mulighet for å bli kjent med Guds Ord.

Samtidig har han latt barna utfolde seg med håndverks arbeid, noe som har vært en viktig faktor for hans mangeårige engasjement.

Gratulasjoner

Gjennom sitt arbeid har et hundretalls av gutter i 8-13-års alderen hatt en arena der de har møtt engasjerte og forbilledlige voksne som har hatt øyne for å se hver enkelt.

Jubilanten fikk tildelt gratulasjoner og minner fra flere generasjoner, samt hilsen fra bedehusets styreformann.

Artikkeltags