Tar de prisen hjem i år?

SPRAYET OG KLART: Frisørmester Roy Haarr i aksjon med daværende lærling Siv-Elise Skår. Arkivfoto: Grethe Nygaard

SPRAYET OG KLART: Frisørmester Roy Haarr i aksjon med daværende lærling Siv-Elise Skår. Arkivfoto: Grethe Nygaard

Av
Artikkelen er over 7 år gammel

Frisørmester Roy Haarr og hans team i «Studio Haarr» krysser fingrene for å vinne prisen «Årets Frisørbedrift 2012» når de nå er nominert til den gjeve prisen for andre året på rad.

DEL

ÅKREHAMN: – Første helga i februar reiser vi hele gjengen til Oslo for å delta på frisørenes Oscar-utdeling, forteller en stolt frisørmester.

Del på Facebook

– Råflott nettside

2010 var året da den Åkrehamn-baserte bedriften var nominert første gang, men da var det fraværet av en informativ nettside som gjorde at de ikke kunne ta steget helt til topps. Nå er den på plass, mener Haarr.

– Den er råflott, Norges fineste, sier en humrende Haarr, som til hverdags er svært så beskjeden av seg.

Grunnen til nominasjonen tror Haarr er såre enkel.

– Vi har det utrolig kjekt på jobben, og det gir resultater. Filosofien er at alle skal trives, og det er det viktigste, sier han.

1 av 1.600 frisører

Bak prisen står Norske frisør- og velværebedrifter, og det er de som velger ut kandidatene til de ulike prisene blant 1.600 frisører.

Men det stopper ikke der. I tillegg til nominasjonen «Årets Frisørbedrift», er «Studio Haarr» tatt opp som medlem i Haute coiffure Francaise, en fransk frisørorganisasjon med kun 1.500 medlemmer verden over.

– Det er kun utvalgte som får være medlem, og vi er de eneste i distriktet som er inne i varmen, sier han stolt.

Et slikt medlemskap betyr at Haarr og hans frisører kan sitte på fremste rekke og reise til Frankrike to ganger årlig for å oppdatere seg på de nyeste trendene innen frisørfaget.

Artikkeltags