KARMØY: Stavanger Frp er det største lokallaget i Rogaland. De prioriterte i august stortingsrepresentanten fra Karmøy Frp bak stortingsrepresentant Solveig Horne fra Sola, fylkesleder Kari Raustein fra Stavanger og Roy Steffensen, varaordfører på Kvitsøy.Fredag ble det klart at Stavanger ikke får det helt som de vil. Nominasjonskomiteen i Rogaland Frp har Horne øverst og Steffensen på 3. plass, mens Bente Thorsen står på 2. plass. Raustein er flyttet til 5. plass, mens Kåre–Ludwig Jørgensen fra Sandnes står på 4. plass.

Dette er første listeforslag som er sendt ut til lokallagene på høring med frist 18. oktober. Blir lista stående, er Bente Thorsen trolig sikret fire nye år på Stortinget etter valget neste år.

– Det er stor oppslutning blant lokallagene om hvem de vil ha, og nominasjonskomiteen var enstemmig, sier leder Knut Arve Ravndal.

Han ser ikke for seg at det kommer til å bli noen særlig endringer etter at lokallagene har sagt sitt i høringen. Nominasjonskomiteen har neste møte 24. oktober.

FØLG HAUGESUNDS AVIS PÅ FACEBOOK: