– Tom Nordlie hadde alt å si

Elise Thorsnes.

Elise Thorsnes. Foto:

Av
Artikkelen er over 5 år gammel

Fire timer i telefonen med Tom Nordlie overbeviste landslagsspissen.

DEL

FOTBALL: Elise Thorsnes (26) har takket muntlig ja til å spille for Avaldsnes neste sesong. Tom Nordlie ble avgjørende for valget.

– At Tom skal trene Avaldsnes neste år, hadde alt å si for avgjørelsen min. Jeg har pratet med ham til sammen fire timer på telefon siden fredag. Jeg har tro på kompetansen hans. Og etter en sesong med litt stagnasjon i Stabæk, måtte jeg ta et grep. Det passer bra inn i livet mitt nå å gå til Avaldsnes. Der får jeg være fotballspiller på heltid, sier Elise Thorsnes til Haugesunds Avis.

26-åringen fra Leikanger i Sogn og Fjordane har spilt 76 A-landskamper for Norge og scoret 16 mål. Hun har tidligere spilt i Toppserien for Arna Bjørnar og Røa. De to siste sesongene har hun spilt for Stabæk. I 2013, da Stabæk vant både serie og cup, ble hun suveren toppscorer i Toppserien med 19 mål. I år scoret hun 12.

Hun er for tiden hjemme i Leikanger for å feire jul og har ikke rukket å signere kontrakten med Avaldsnes.

– Men jeg har sagt muntlig ja. Jeg kommer til å signere en 1-årskontrakt, sier Thorsnes.

Hun ble skadet i akillesen i oktober og har vært gjennom en operasjon.

– Jeg skal gjennom opptrening ved Olympiatoppen i Oslo og regner med å være frisk når jeg flytter til Avaldsnes i slutten av januar, sier Elise Torsnes.

Også Cecilie Pedersen spiller for Avaldsnes neste sesong. Sveio-jenta forlenget kontrakten tirsdag.

Sportslig leder i Avaldsnes, Arne Utvik, er naturligvis fornøyd med å få Thorsnes på kroken.

– Veldig bra. Hun er en erfaren og fysisk sterk spiller som forhåpentlig vil score en del mål for oss. Og det skader jo ikke at hun skarrer på r-ene, sier Utvik.

Han ser ikke bort fra at det blir flere signeringer før juleklokkene ringer. Haugesunds Avis har tidligere skrevet at han jobber med å få den amerikanske superspissen Abby Wambach til Avaldsnes.

– Jeg håpet å få henne i julepresang. Og jeg har ikke gitt opp, sier Utvik.

Han forteller at han også jobber med flere norske og danske landslagsspillere. Blant annet en norsk spiller som for tiden er i en utenlandsk klubb.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken