FOTBALL: Tom Nordlie har lagt tre hektiske arbeidsdager bak seg på Karmøy. Og den nye Avaldsnes-treneren kan ikke tillate seg mange pausene framover.

– Vi skal ha seks-sju nye spillere i tillegg til de vi allerede har signert. De fleste av dem kvalitetsspillere som skal være med og bære laget. Vi er nødt til det hvis vi skal konkurrere med Lillestrøm og Stabæk. Én back, én midtstopper, tre midtbanespillere og én eller to angripere, sa han til Haugesunds Avis onsdag ettermiddag – like før han startet sitt første spillermøte i klubbhuset på Avaldsnes Idrettssenter.

Han vil ikke ut med navn på aktuelle spillere.

– Vi håper på noen norske, noen danske og et par mer eksotiske fra Brasil og/eller USA, sier Nordlie, som har brukt de siste ukene til å oppdatere seg på spillermarkedet.

– For å si det sånn, jeg så ikke på Snipp og Snapp i julen, smiler han.

Det er foreløpig usikkert om fjorårets toppscorer, Debinha, kommer tilbake til Avaldsnes.

– Vi jobber med saken, og det ser positivt ut. Men det er avhengig av Brasils landslagsaktiviteter når hun eventuelt kommer, sier Avaldsnes-treneren.

Utenfor banen har de fleste brikkene falt på plass i løpet av de siste dagene med hektisk møtevirksomhet. Trenerapparat, støtteapparat, medisinsk apparat og treningskamper (se notis) er spikret.

Har det travelt

– Normalt pleier jeg å ha alt klart før cupfinalen i november. Nå har vi det travelt. Men først og fremst på spillersiden, sier Nordlie, som signerte kontrakten med Karmøy-klubben 15. desember.

I fjor ga flere Avaldsnes-spillere uttrykk for at de trente for lite og ikke hardt nok. Nordlie er trygg på at det ikke kommer til å gjenta seg.

– Da drar jeg hjem, frivillig. Jeg legger opp til åtte eller ni økter i uken – pluss kamp, sier han.