Konserten som ikke var en aprilspøk

BLEST:  Torbjørn Økland, Paul Hansen og Calle Apeland. 8Pressebilde

BLEST: Torbjørn Økland, Paul Hansen og Calle Apeland. 8Pressebilde

Av
Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

Leserbrev 

Men muligens Haugesunds Avis sine journalister osv , trodde det ?

Konserten Blest, den første det nye bandet skulle avholde, i Festiviteten 1.april. Trodde de fleste hadde fått det med seg , må innrømme det, har vært blest om Blest.

Men ingen fra avisen var der, nei. Unnskyld meg om det beror på lite folk på jobb. Det var kultur og andre ting som skjedde den helga er klar over det, ingen forkleinelse for noen, kultur og idrett skal ut til leserne.

Jeg var på Blest sin konsert sammen med mange i en fullsatt sal. For en konsert, for et driv, for en dyktig gjeng. Vi ble blåst av banen, en opplevelse av de store, utrolig flotte folk på scenen, gjestemusikere, og de utstrålte noe stort mot oss, musikken, dyktigheten, sangene, flotte tekster, samspilte, men også glede stømmet mot oss, og vi sendte tilbake, gi og ta-opplegg, de visste de lykkes, og vi fikk nyte. Århundres beste konsertopplevelse for meg, og mange andre. Fantastisk stemning både på scene og i sal.

Gledet meg til anmeldelsen i mandagens avis, men nei, flere gode, kjekke ting hadde skjedd på kulturfronten, idrettsfronten og var anmeldt. Heilt ok, sånn skal det være. Men kjære dere i Haugesunds Avis. Dette var haugesundsmusikere av ypperste klasse, trodde dere visste det.

Litt av en konsert i alle fall en av dere, anmelder, gikk glipp av.

Men jeg er lykkelig jeg var på Blest sin premierekonsert, kan vel kalles det, den sitter så godt i kroppen ennå. Husk og kjenn deres besøkelsestid, det gjorde dere ikke denne gangen.

Stor takk til Blest for opplevelsen denne 1. april-kvelden.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags