Årets Fotograf for tredje gang

Øyeblikk: Tina S. Hult har bidratt med flere fotografier til konkurransen hos Haugaland Fotoklubb. Dette har hun kalt "From the North". Foto: Tina s. Hult

Øyeblikk: Tina S. Hult har bidratt med flere fotografier til konkurransen hos Haugaland Fotoklubb. Dette har hun kalt "From the North". Foto: Tina s. Hult

Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

Tina Signesdottir Hult (34) fra Karmøy, har i 2016 igjen blitt kåret til årets fotograf i Haugaland Fotoklubb.

Dermed er hun vinner av klubbens pris for tredje år på rad.

Se flere bilder nederst i saken.

Haugaland Fotoklubb kårer hvert år “Årets Fotograf”. Vinneren er blant dem som har oppnådd poeng gjennom resultater i Norsk Selskap For Fotografi (NSFF), NM i Foto - der Signesdottir Hult i 2016 havnet på andre plass -  og klubbkonkurranser arrangert av Haugaland Fotoklubb.

– Tina har nå for tredje år på rad høstet gode resultater både nasjonalt og på klubbnivå, i tillegg til fantastiske resultater i en rekke større internasjonale konkurranser. Hun har hatt utstilling i Haugesund forbindelse med Kulturnatt, men har også deltatt i Cyan galleri sin stipendutstilling og senest i høst i Paris sammen med en rekke internasjonale fotografer, skriver klubbens leder Knut Ivar Skogland i en pressemelding.

Han håper hun får økt konkurranse fra resten av medlemmene fremover, og sier videre til Haugesunds Avis at for å vinne slike konkurranser, må fotgrafene jobbe bevisst og over tid med bildene sine.

– Tina Hult har utviklet en særegen stil med mye sjel og følelser. Bildene hennes stikker litt dypere og får en til å tenke. Det er topp å se fotografer med kontinuerlig kvalitet og det er ikke tilfeldig at vi også i år har kåret henne til Årets Fotograf, sier han til Haugesunds Avis.

Verdenomspennende arbeid

Karmøybuen har stilt ut bilder i både Somerset House i London, i New York, under den Europeiske fotoutstillingen Photokina, i Hellas og som nevnt under Imaginationparis i Paris.

– Cyan stipendgalleri var det første jeg gjorde, for fem år siden, forteller Hult, som per dags dato er nettbasert elev ved New York Institute of Photography på bakgrunn av en konkurranse.

– Det er veldig hyggelig å bli annerkjent for det jeg gjør, da jeg legger mye arbeid og mye av meg selv igjen i fotografiene mine, sier hun til avisa.

Artikkeltags