KOR: Kammerkoret Bocca fikk dobbelt sølvdiplom under NM for kor i Trondheim. De sang i klassene Sakral A og Blandakor A. På skalaen fra 0 til 100 poeng fikk Bocca 85,7 og 88,5 poeng. Det resulterte i en 2. og 4. plass, noe koret sier seg veldig godt fornøyd med.

- Vi følte oss godt forberedt før vi reiste. Sangene var grundig gjennomarbeidet og vi hadde en nyttig generalprøvekonsert i aulaen på Skeisvang, forteller dirigent Ive Buch Romme til Haugesunds Avis, og fortsetter:

- Under konkurransen klarte vi å holde roen og fokusere maksimalt. Noe av det som er ekstra kjekt med å delta i en slik konkurranse er å få høre andre gode kor, bli inspirert til videre arbeid og få ideer til nytt repertoar. Kammerkoret Aurum, som ble kåret til Norgesmestere, var helt suverene.

Fremover er det julerepertoar som står på programmet. Kammerkoret skal ha julekonsert sammen med kvinnekoret Volve Vokal fra Bergen i Skåre kirke lørdag 12. desember. Til våren drar Bocca på tur igjen, da skal koret delta i Schubert-konkurransen i Wien. NM for kor arrangeres neste gang i 2017.

- Vi har noen få ledige plasser i koret, så folk som er interesserte må gjerne ta kontakt med meg, inviterer Ive Buch Romme.