Countryfest - for de som liker Gunslingers og Staysman

COUNTRY:  Gunslingers er et av bandene som opptrer under countryfesten på Scandic Maritim lørdag.

COUNTRY: Gunslingers er et av bandene som opptrer under countryfesten på Scandic Maritim lørdag.

Artikkelen er over 1 år gammel

Countryfest på Scandic Martim Hall lørdag er noe av det du få med deg denne helgen.

DEL

FILMPREMIERER

«BIRD OF PASSAGE»: Colombia 1968: Lenge før Pablo Escobar er et navn på alles lepper, legger en familie fra Wayuu-folket grunnstenen for narkotikahandelen som landet skal bli kjent for. Når den unge nygifte Rapayet selger litt marihuana til noen amerikanere fra Fredskorpset, blir denne handelen starten på en stor business.

«BURNING»: Den introverte bondegutten Jongsu ønsker å bli forfatter, men er uten jobb. Helt tilfeldig møter han Haemi, en søt og energisk jente fra samme landsby. Jongsu blir raskt betatt og da Haemi reiser til Afrika tar Jongsu på seg oppgaven å passe på katten hennes. Hjemkomsten hennes er imidlertid ikke like gledelig som Jongsu forventet. Haemi har fått seg en ny venn – den rike og karismatiske Ben. Filmen er basert på en novelle av Haruki Murakami.

«THE PRODIGY»: Filmen «The Prodigy» handler om en bekymret mor og hennes unge sønn. Når sønnens oppførsel begynner å grense mot det forstyrrende, frykter moren at overnaturlige krefter kan være på spill. i hovedrollene møter i Taylor Schilling («Orange is the New Black») og Jackson Rvobert Scott som spilte Georgie i hit-grøsseren «IT» og «Fear of the Walking Dead». Grøsser og 15-årsgrense.

KONSERTER

SKEISVANG RECORDS

Haugesund, fredag: For første gang møtes låtskrivere, komponister og improvisatører til en uforglemmelig og variert konsert i konsertsalen på Skeisvang VGS. Her får du alt fra rykende fersk originalmusikk til velkjente jazzstandarder.

LØRDAGSJAZZ

Haugesund, lørdag: Fra Bergen kommer Carsten Dyngeland Quartet som spiller på Høvleriet. «Music we love to play» er undertittelen til kapellmester Dyngelands prosjekt. Han har satt sammen en spennende blanding etablerte musikere fra Bergens- området. En stor del av repertoaret består av Dyngelands egne komposisjoner, pluss en del standardlåter. Kvartetten er Carsten Dyngeland, piano, Thomas Nøkling, saksofoner, Sigurd Ulveseth, bass, Stian Villanger, trommer.

Lørdagsjazz: 	Carsten Dyngeland, Tomas Nøkling og to andre klar for Høvleriet lørdag.

Lørdagsjazz: Carsten Dyngeland, Tomas Nøkling og to andre klar for Høvleriet lørdag.

MARIA ARREDONDO OG TORSTEIN SØDAL

Sauda, lørdag: Dette er en konsert med Maria Arredondo, Torstein Sødal og deres pianist Eirik Berge. Med seg har de koret Sonor Sauda. Konserten byr på viser, pop, filmusikk, musikaler, gospel og lun humor.

ALEKSANDER HAUGE

Karmøy, lørdag: «Kjært og nært» i Skudeneshavn kulturhus byr denne gang på Aleksander Hauge. En velkjent artist som stiller med viser og egne tekster.

ALEKSANDER HAUGE:  «Nært og kjært» med Aleksander Hauge.

ALEKSANDER HAUGE: «Nært og kjært» med Aleksander Hauge.

VÔÔDÔÔ OG BISÅN

Haugesund, lørdag: To band spiller på Flytten pub lørdag. Vöödöö er et alternativt rockeband fra Bergen og kom med debutalbumet sitt «Ashes» i september. Bisån er en trio som henter inspiarasjon fra blandet annet Rival Sons, Royal Blood og Led Zeppelin.

COUNTRYFEST PÅ SCANDIC MARTIM

Haugesund, lørdag: Ekte countryfest blir det når to hotte band kommer til Scandic Maritim Hall: Gunslingers og Staysman & Lazz. Kjent for å lage stemning og hæler i taket.

KLENGENAVN

Haugesund, lørdag: Slipper ny singel og spiller konsert på Bedehuset Bar & Bazaar.

THE CREAM EXPERIENCE

Bømlo, lørdag: The Cream Experience er et nytt band bestående av bergenske ringrever med over 100 års fartstid i det norske musikkmiljø. Projektet hyller Eric Clapton og Jimi Hendrix sin rike musikalske arv og spiller utlukkende materiale fra disse rockeikonenes repertoar. Lørdag i Bømlo Musikkfabrikk på Svortland.

UTSTILLINGER

HAUGESUND BILLED-

GALLERI

Haugesund, fredag: Bernhard Østebø og Fredrick Arnøy har hver sin utstilling i Billedgalleriet i regi av Haugesund Kunstforening. Østebø viser utstillingen «Ocean 2 Ocean» der han jobber mest med tegninger og kullstift. «Denne gang spiller jeg for første gang det figurative og det nonfigurative opp mot hverandre i en og samme utstilling,» sier Østebø som bor på Karmøy. Arnøy er fra Karmøy og har bodd i Oslo siden studietiden. Utstillingen hans i sal 2 heter «Our house is a very, very, very fine house». Utstillingen blir stående til 17. mars.

VINTERUTSTILLING - BØMLO KUNSTLAG

Bømlo, lørdag: Tradisjonen tro inviterer Bømlo Kunstlag til utstilling i vinterferien. I år er det billedkunst signert Anne-Sophie Blytt som fyller salen. Utstillingen står til 5. mars.

GALLERI GÜNTHER

Stord, lørdag: Galleri Günther i Leirvik åpner utstillingen «På kant med samfunnet». Her stilles ut aktuell kunst, blant annet «Making a martyr», det omdiskuterte veggmaleriet i Bergen av en naken og korsfestet Sylvi Listhaug fra i fjor. Bilder av Pushwager og Dolk blir også vist.

SCENE

JIMMY CARR

Haugesund, fredag: Jimmy samler et utvalg av sine aller beste vitser sammen med helt nytt materiale for den ultimate humorforestillingen. En mann som har viet sitt liv til å lage perfekte vitser og har etterlatt seg et bredt spor av latter uansett hvor han har vært. Stedet er Scandic Maritim Hall.

JIMMY CARR: Den britiske komikeren har viet livet sitt til den perfekte vitsen.

JIMMY CARR: Den britiske komikeren har viet livet sitt til den perfekte vitsen.

SMÅSCENERI

Stord, fredag: Småsceneri ønsker velkommen til ny, fin og gal underhaldning i 2019. Det blir mer improvisasjon, flere gjenkjennelige historier dramatisert og musikk. Sykkel & Kaffi i Leirvik.

TEATER

«GEORGS MAGISKE

MEDISIN»

Haugesund, fre-søn: Roald Dahl er en forfattar i særklasse og har skapt en verden av uuttømmelig fantasi. «Georgs Magiske Medisin» er et slikt stykket som handler blant annet om maktsyke og arrogante voksne. Stykket er musikkteater og spilles i Festiviteten hele helgen. Det er et samarbeid mellom Riksteatret, Sogn og Fjordane Teater og Haugesund Teater, med teatersjef Morten Joachim som regissør. Stykket har vært vist i andre deler av landet til gode kritikker.

ARRANGEMENTER

UKM I ETNE

Etne, fredag: I kinosalen i Skakke-senteret arrangeres lokal utgave av UKM. Talentfulle ungdommer uttrykker seg innen sang og musikk, dans, tegning, maling.

Artikkeltags