Gå til sidens hovedinnhold

Latterlige "nyheter"

Leserbrev Dette er et debattinnlegg, skrevet av en ekstern bidragsyter. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Når en stakkar tar for seg avisene her i landet, eller enda verre, ser eller hører nyhetene på radioen eller fjernsynet, har det siste året vært preget av et hovedoppslag: Pandemien verden gjennomlever.

Vi blir nærmest bombadert av stadig nye oppslag og advarsler og statusoppdateringer, noen nyttige, men også mange fullstendig unyttige!

Det er imidlertid den siste tiden florert med kjempeoppslag i aviser og lange innlegg på eteren over kjente personer, da spesielt politikere, har misforstått de retningslinjene som gjelder under denne pandemien.

Det fråtses i innlegg over hva som ble gjort galt av de det gjelder og hva de burde vite og hvem som er ansvarlig.

For undertegnede og sikkert brorparten av landets befolkning er imidlertid dette med brutte Covid-19 regler på personlig nivå, revnende likegyldig hva som er gjort, (stort sett private familieselskap), hvem dette gjelder, og om noen er skyldige i disse overtredelsene, som da igjen kan "henges ut" i media.

Det er latterlig å lese eller høre medias fokus på dette nå for tiden, og det i en tid hvor verden for øvrig holder på å "gå av hengslene" i forhold til krig og uro, nå sist i Midtøsten igjen.

Hvor ligger prioriteringene til de ansvarlige redaktørene som kan avsette spalteplass til slikt vas eller forpeste eteren med fullstendig unyttige og latterlige "nyheter" bare for å fylle ut spalteplass og sendeprogram?

Jeg bare undres!

Kommentarer til denne saken