Leger, advokater og økonomer har svart leserne

HAR SVART: Dette er noen av de som har stilt til nettmøte  de siste ukene her på Haugesunds Avis: Øverst: Finansiell rådgiver Tor-Kjell Bergjord i Danske Bank, og advokat Ingrid Lauvås i Eurojuris. Nederst: Smittevernlege Martin Eikrem og kommuneoverlege Katrine Marie Haga Nesse i Karmøy.

HAR SVART: Dette er noen av de som har stilt til nettmøte de siste ukene her på Haugesunds Avis: Øverst: Finansiell rådgiver Tor-Kjell Bergjord i Danske Bank, og advokat Ingrid Lauvås i Eurojuris. Nederst: Smittevernlege Martin Eikrem og kommuneoverlege Katrine Marie Haga Nesse i Karmøy.

Av

Se svar på rundt 200 spørsmål.

DEL

KORONAKRISEN: De siste ukene har vi hatt tre nettmøter her i Haugesunds avis.

Det første var med smittevernlege Martin Eikrem og kommuneoverlege Katrine Marie Haga Nesse i Karmøy. Les hvilke spørsmål som kom inn, og hva de svarte ved å klikke på lenken under.

NETTMØTE:

Deretter stilte seks advokater fra Eurojuris opp mandag denne uken for å svare på hvilke rettigheter arbeidstakere har under koronakrisen. Svarene deres kan du lese her:

NETTMØTE:

Det foreløpig siste nettmøtet var torsdag, da forbrukerøkonom Cecilie Tvetenstrand og finansiell rådgiver Tor-Kjell Bergjord (begge i Danske Bank) svarte leserne på spørsmål om privatøkonomi i disse urolige tidene.

Svarene deres kan du lese her:

NETTMØTE:

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken