Flotmyr og svømmehall

Gottfried Heinzerling:   er enig med de engstelige Flotmyr-naboene som ikke ønsker ny bussterminal Nord øst for Thuhaugata.

Gottfried Heinzerling: er enig med de engstelige Flotmyr-naboene som ikke ønsker ny bussterminal Nord øst for Thuhaugata.

Av
Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

LeserbrevGledelig å lese i Haugesunds Avis 20. august at samferdselssjefen i Rogaland fylkeskommune Gottfried Heinzerling er enig med de engstelige Flotmyr-naboene som ikke ønsker ny bussterminal Nord øst for Thuhaugata. Han og hans rådgivere ønsker en ny bussterminal i området hvor den gamle ligger i dag.

Har politikerne i Haugesund rådført seg med sjefen for kultur og idrett fylkeskultursjef Rune Thele om svømmehallen bør ligge i Idrettsparken eller Flotmyr før haste vedtaket i Haugesund formannskap 17 januar?

Rogaland fylkeskommune skriver på sin nettside Idrett/kultur og Idrett at fylkeskommunen som regional utviklingsaktør skal sikre et variert spekter av idrrett og friluftsanlegg med høy kvalitet for befolkningen i hele fylket.

Legge til rette for at barn, unge, voksen og eldre kan drive med egen organisert fysisk aktivitet og aktivitet i regi av den frivillige, medlems baserte idretten.

Haugesund har et variert spekter av idrrett og friluftsanlegg med høy kvalitet som til og med er samlet på en plass i Idrettsparken.

Å flytte svømmehallen ut av Idrettsparken og til Flotmyr vil samlet sett gi befolkningen i Haugesund og regionen et dårligere tilbud enn dagens og således stride mot Rogaland fylkeskommune sine intensjoner om idrettsutvikling i fylket.

Haugesund kommune er i ferd med å overkjøre brukerne i svømmehall saken.

Rogaland fylkeskommune bør derfor få komme med sine ønsker også her (eventuelt gripe inn å få gjort om flyttevedtaket) før planavdelingen i Haugesund kommune legger fram planforslaget for områderegulering av Flotmyr for bystyret i oktober/november.

Svømmehallen hører hjemme i Idrettsparken.

Flotmyr er byens indrefilet for byutvikling.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags