Avaldsnes rykker ned

Av
Artikkelen er over 7 år gammel

Austevoll scoret vinnermålet tre minutter på overtid. Et mål som sender Avaldsnes ned i 4. divisjon.

DEL

FOTBALL: Avaldsnes rykker ned etter en heroisk innspurt i dagens kamp mot Austvoll.

De røde og hvite var nødt til å vinne skjebnekampen hjemme mot Austevoll lørdag formiddag.

Etter en første omgang under pari, og en meget god andreomgang, og påfølgende høyt press de siste ti minuttene, klarte vertene på mirakuløst vis å hente igjen en 2-5-ledelse og spilte med hjertet utpå drakten for å klore seg fast i 3. divisjon og unngå nedrykk.

Slik gikk det ikke.

Etter at fire av Austevolls fem første scoringer kom etter gavepakker, var det ikke vanskelig å se at forsvarsbauta Andersen som var ute med karantene, var sårt savnet.

Scoret på overtid

Avaldsnes kom tilbake, men måtte kapitulere tre minutter på overtid da Frode Storebø sikret seieren med et skudd fra 25 meter. Ropene om hands fra Avaldsnes-spillerne på trekket på forhånd ble ikke hørt hos dommer Eikesdal.

Avaldsnes-trener Arild Andersen etterlyste før kampen vilje hos veteranene i Avaldsnes-laget. Han synes de responderte fint i andre omgang.

- Da var hele laget mye bedre, sier Andersen.

Men det ville seg ikke for Avaldsnes, som ikke var med fra starten av og dermed gikk glipp av de tre livsviktige poengene.

- Jeg er utrolig skuffet, vi hang ikke med i første omgang, men kommer oss i andre. Annet enn det, var dette bånn i bøtta, sier en skuffet Avaldsnes-trener Arild Andersen etter kampen.


Lagest to siste kamper før 4. divisjonsspill venter neste sesong, er mot Bjarg (B) og Åkra (H)

Artikkeltags