KARMØY: Da myndighetene innførte nye koronarestriksjoner 4. januar, så daglig leder Mai Vibeke Haaland Simonsen at det begynte å minke på gjestene.

Hun så hvilken vei det kom til å gå, og i midten av januar måtte hun stenge trampolineparken. Totalt 43 ansatte, inkludert deltidsansatte og tilkallingsvikarer, ble permittert for andre gang under pandemien.

Les mer her: Har stengt trampolineparken: – Så hvilken vei det gikk

– Deilig å være i gang igjen

Nå hoppes det igjen, og Mai Vibeke høres hoppende glad ut.

– Vi er veldig glad for at det er aktivitet her igjen, og nesten alle ansatte er tilbake på jobb, forteller Haaland Simonsen.

Fredag 22. januar åpnet Rush Trampolinepark på Norheim dørene igjen.

– Med nye nasjonale restriksjoner, så vi at det var mulig å ha drift her igjen. Jeg var jo spent på responsen, for det var jo ganske så dødt i januar, før vi måtte stenge. Vi kunne ikke være sikre på at det kom nok kunder, men det har gradvis økt siden vi åpnet igjen. Nå har vi det kjempetravelt og gøy. Deilig å være i gang igjen. Mange barn feirer bursdag hos oss, og det kommer også mange på drop-in, forteller Rush-lederen.

Nedsatt kapasitet

Rush skulle åpnet dørene for første gang, men måtte utsette da koronaviruset gjorde sitt inntog i mars i fjor. Så noen normalsituasjon har de vel aldri hatt. Selv om det hopper og går igjen, er det fortsatt nedsatt kapasitet.

– Vi er nødt til å ha nedsatt kapasitet for å kunne holde én meters avstand i hallen. Etter at de strenge restriksjonene i januar ble endret, er det nå mulig med større kohorter for barn, som igjen åpner for barneselskap. Ungdomsgrupper kan maks være ti personer. Samtidig anbefaler vi alle som skal droppe innom om å registrere seg før de kommer, forklarer Haaland Simonsen.

Les også: Stor pågang i ny park: – Folk har måttet snu i døra

Les også: Snart klar for åpning: – Pågangen har vært enorm, selv midt i koronatiden