KJÆRE LESER: I april offentliggjorde vi at vi ansetter Merkesvik som journalist og reportasjeleder på Karmøy-kontoret vårt. Han hadde da vært ansvarlig redaktør for Karmøynytt siden oppstarten der. Han har også vært redaksjonssjef i Karmøybladet, redaktør for TV Haugaland og Hnytt, videoreporter i Haugesunds Avis, reporter og vaktsjef i TV Vest, stringer for P4 og programleder for Radio Sentrum i Oslo.

Merkesvik jobbet i Karmøynytt ut april. Så fikk han seg ei uke ferie før han nå er i gang hos oss.

Det er ikke mange som kjenner Karmøy som Øystein, og vi er glade for at han er tilbake i Haugesunds Avis. Han blir en nøkkelperson i opptrappingen av vår dekning av Haugalandets største kommune. Merkesvik bor, lever og jobber på Karmøy og har et bredt kontaktnett.

– Jeg tror de fleste forbinder meg med en som er til stede der det skjer, en ambassadør for Karmøy. Det er Karmøy-hjertet som banker hardest for meg, og det er viktig for leserne at de får en god og troverdig journalistikk. Det vil være mye av den samme jobben jeg skal gjøre i Haugesunds Avis som jeg har gjort i Karmøynytt, sa Merkesvik da ansettelsen ble kjent.

På kontoret i Kopervik har Øystein med seg journalistene Ine Rossebø Knudsen, Marius Amdal Haugen og Ruth Sunnanå Sveistrup – som også har viktige redigeringsoppgaver. Sammen med den øvrige redaksjonen, skal disse sørge for at abonnentene får mer viktig, nyttig og interessant journalistikk, til beste for hele Haugalandet.

Husk: Vi tar gjerne imot tips om gode saker vi bør se på – på Karmøy eller ellers.

Takk for at dere leser Haugesunds Avis.