FOTBALL: Etter to år i jobben ga Christian Grindheim seg som trener for FKH 2 etter denne sesongen.

Nå har han fått seg ny jobb. Etter å ha vært pappatrener i Haugar noen sesonger er han nå ansatt i en nyopprettet stilling som utviklingsleder i klubben. Det melder Haugar på sine nettsider.

– Det en gledens dag på Sakkestad når vi nå kan annonsere at hele distriktets mest meritterte fotballspiller er tilbake i moderklubben, etter mer enn 20 år i toppfotballen, skriver Haugar.

Sportslig leder i Haugar Frode Midtbø er fornøyd med ansettelsen.

– Med denne organiseringen og dette personellet føler vi oss trygge på at vi har et utmerket utgangspunkt for å fortsette den fine sportslige utviklingen vi har sett de siste årene. Vi er i 2022 den eneste klubben på Haugalandet som har hatt tre lag med i 1. divisjon (tidligere Eliteserien) i Rogaland og på lørdag spiller Gutter 13 KM-finale. Nå handler det bare om at vi får denne utviklingen helt opp til seniorlagene, sier Midtbø til Haugars nettsider og fortsetter:

– Akkurat i dag er det spesielt kjekt å være sportslig leder i Haugar, så får vi bare krysse fingrene for at det bare blir enda kjekkere i årene som kommer.

Husk ukens Frelst: