MEDIER: Amedia, konsernet som Haugesunds Avis er en del av, kjøpte i høst 49 prosent av podkast-selskapet Moderne Media. Nå åpnes hele podkast-biblioteket for avisens +alt, abonnenter.

– Vi har jobbet for å gi våre abonnenter tilgang til alt det gode og eksklusive innholdet i Untold siden vi kjøpte oss inn i Moderne Media. Untold har virkelig noe for alle, uansett alder, interesser og hvor du bor. Nå kan totalabonnentene våre kose seg med alt fra humor, helse og livsstil, til viktige historiske hendelser, privatøkonomi, og spennende kriminalsaker, sier Gisle Torheim, visekonsernsjef og finansdirektør i Amedia i en pressemelding.

+alt-abonnementet, som gir tilgang til h-avis.no og over 80 andre aviser, inkluderer nå også tilgang til tusenvis av podkastepisoder gjennom Untold.

I Untold får +alt-abonnentene tilgang til hele Moderne Medias eksklusive podkastbibliotek. Blant de mest kjente egenproduserte podkastene til Moderne Media er Henrettelsespodden, Truecrimepodden, Historiepodden og miniserien Gulltransporten.

Untold tilbyr også tilgang til alle podkaster fra andre produsenter som ligger på det åpne markedet. Det vil si alle podkaster som er tilgjengelig i for eksempel strømmetjenestene Spotify og Apple Podcasts.

– I Untold får abonnenter tilgang til eksklusivt innhold, som mange av de mest populære dokumentarpodkastene i Norge. Vi har også mange spennende miniserier, og det vil komme mange flere framover, sier Jim Fossheim, daglig leder i Moderne Media, i pressemeldingen.

Haugesunds Avis har selv tre podkaster: Frelst, Preik og Peiling. Disse, og andre podkaster fra Amedia-avisene, vil også bli en del av Untold-universet. Avisene skal også nyte godt av kompetansen i Moderne Media:

– Våre avisredaksjoner vil blant annet få tilgang til gode verktøy og et ledende kompetansesenter på lyd som vil gjøre avisene i enda bedre stand til å produsere gode podkaster, sier Torheim.

+alt-abonnentene får tilgang til Untold-podkastene ved å logge seg på med sin aID-bruker i Untold-appen. Brukeren er den samme som man benytter for å logge seg på h-avis.no.