Nå må noe gjøres!

Av

Velkommen til Haugesunds farligste fotballbinge! Fotballbingen på Brakahaug skole har stått siden skolen ble startet i 1997, og står enda. Den er nå falleferdig og farlig.

DEL

LeserbrevDet står spikere ut av sidene. Man kan få alvorlige kutt og store sår dersom man er uheldig. Min lillesøster skal begynne på skolen til høsten og gleder seg veldig. Jeg håper at hun får mange gode skoledager. Hun kommer nok til å spille fotball sånn som jeg gjorde da jeg begynte. Jeg håper ikke hun kommer til å skade seg på spikrene.

Det er også farlig hull i bakken og masse sand på kunstgresset. Jeg tror ikke vi lenger kan kalle det for kunstgress. Dette er hull som kan skade oss. To gutter i klassen tråkket over i denne bingen. Begge endte på benken en god stund.

Bingen samler også opp masse vann når det regner. Kanskje så mye som 80 prosent av banen er fylt med vann når det skikkelig regner. Noe som det gjør veldig mye. Man blir våt når man spiller på banen etter at det har regnet. Vi eldre dropper fotballbingen mens det er vått, mens 1. og 2. klassingene kan likevel hoppe uti og bli klissklass. Og jeg vet at det ikke er noe digg å sitte klissvåt i klasserommet, fordi det har jeg opplevd selv.

Jeg har veldig lyst at bingen skal fikses. De foresatte på skolen har sagt at de er villig til å jobbe masse dugnad. Det sier pappa og han sitter i FAU. Det skal komme gravemaskin som skal rydde vekk alle tingene som arbeiderne har brukt til nybygget som bygges nå for tiden. Kanskje kunne den gjøre noe med fotballbingen i tillegg?

Jeg håper dere i kommunen, i samarbeid med foreldrene, kan gjøre noe med denne bingen. Jeg er sikker på at jeg og mine kamerater også er villige til å bli med på dugnadene hvis det trengs.

Uansett når, uansett hvordan. Nå må noe gjøres.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags