Nå ønsker Aibel å ansette ingeniører

ANSETTER: Kommunikasjonssjef Bjørg Sandal forteller at nå er Aibel på søk etter folk igjen. ARKIVFOTO: HARALD NORDBAKKEN

ANSETTER: Kommunikasjonssjef Bjørg Sandal forteller at nå er Aibel på søk etter folk igjen. ARKIVFOTO: HARALD NORDBAKKEN

Artikkelen er over 4 år gammel

Etter flere heftige oppsigelsesrunder med over 700 ut dørene har nå Aibel lagt ut ni ledige stillinger på sine nettsider.

DEL

HAUGESUND: Begrunnelsen for at de kan ansatte folk ligger selvfølgelig i kontrakten på Johan Sverdrup-feltet, som de fikk i forrige uke.

Åtte av stillingene er knyttet til kontoret i Asker, en skal jobbe ut fra kontoret i Stavanger.

Flere av stillingene er ingeniør-stillinger, og Aibel skriver på nettsidene at dette handler om Johan Sverdrup-prosjektet.

- Dette er Aibels største oppdrag noen sinne, og vil by på mange spennende utfordringer de nærmeste årene. Arbeidet er akkurat startet og allerede nå er det behov for flere dyktige medarbeidere i prosjektet, står det.

Kommunikasjonssjef Bjørg Sandal ønsket ikke å være konkret overfor Haugesunds Avis i forrige uke på om de kom til å ansette folk igjen. Nå er tonen en annen.

LES OGSÅ: JOHAN SVERDRUP-OPPDRAG TIL AIBEL

- Det vil bli opptrapping nå utover, jeg kan være helt tydelig på at vil komme enda flere stillinger, sier hun til Teknisk Ukeblad.

De 700 som er formelt oppsagt vil ha fortrinnsrett på de nye stillingene, forutsatt at de har kompetansen som etterspørres.

Sandal sier til TU at selskapet mener de ikke har vært for raske til å kutte stillinger fordi de visste ikke om de kom til å få Johan Sverdrup-kontrakten.

- Vi har hele tiden sagt at vi har vært avhengig av nye prosjekter for å unngå flere oppsigelser, sier Sandal.

Artikkeltags