Nei til å flytte Avanti!

BEHOV FOR OPPGRADERING: Rådmannen anbefaler å legge ned fritidsklubben Avanti på Frakkagjerd og etablere et nytt tilbud for ungdom i Aksdal. Saken skal opp i kommunestyret i Tysvær 20. oktober.

BEHOV FOR OPPGRADERING: Rådmannen anbefaler å legge ned fritidsklubben Avanti på Frakkagjerd og etablere et nytt tilbud for ungdom i Aksdal. Saken skal opp i kommunestyret i Tysvær 20. oktober. Foto:

Av
DEL

MeningerDette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger. Jeg sier nei til å flytte Avanti! Alle som går på Avanti sier nei til dette forslaget. Vi vil ha Avanti her på Frakkagjerd! Hør på oss ungdommer!

Vi bruker stedet, og Aavanti ungdomsklubb har alltid vært på Frakkagjerd, denne tradisjonen må vi beholde! Avanti er kjent for å være på Frakkagjerd. Hør på oss! Jeg misliker denne ideen om mange andre ungdommer misliker dette også! Vi bruker dette stedet.

Det er UNGDOMMENE som bruke dette stedet, ikke voksne, men det er mange kjekke, flotte voksne som jobber her og hjelper til og de voksne er enige med oss!

Ikke hør på folk som ikke bruke stedet en gang, de vet ikke hvordan det er å være på Avanti. Folk som ikke engang har vært her vil flytte Avanti siden de tror det er bedre. Hvordan skal de vite at det er best å flytte Avanti når de ikke bruker stedet eller ikke engang har vært der?

Vi ungdommer vil kjempe for å beholde Avanti på Frakkagjerd! Hør på ungdommen!

Vi er ungdommer men vi har faktisk rett på å si noe! Det er vi som bruker dette stedet, det er vi som er ungdommer nå!

Ikke ødelegg gleden til mange kjekke ungdommer! Avanti blir brukt! Nå er det dessverre Korona, og det er dessverre påmelding, og derfor kan ikke alle komme, men det blir fult uansett! Vi er veldig takknemlig for at de holde åpent.

Når det ikke var Korona var det fullt av masse kjekke ungdommer. Dette er vårt sted! «VI VIL IKKE FLYTTE AVANTI»

Jeg vet det er mye tull på utsiden av og til, men må det ødelegge for alle? Mange ungdommer kommer til å bli sure om dere flytter stedet. La oss ha stedet vårt. Stedet er kanskje gammelt, men det er mange utrolige flotte minner her. Jeg har fått mange helt fantastiske venner her og skapt masse flotte minner, og flere skal det bli, på Frakkagjerd!

Avanti er kjent for å være på Frakkagjerd! HØR PÅ OSS UNGDOMMER!

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken