Karmøy Bilservice AS kåret til årets verksted i sin kjede

Ole Markus Sandhåland er glad for at de vant prisen etter å ha vært nominert tidligere.

Ole Markus Sandhåland er glad for at de vant prisen etter å ha vært nominert tidligere. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Bilverkstedet Karmøy Bilservice AS på Åkrehamn vant fredag en pris i konkurranse med 300 verksteder i Meca-kjeden.

DEL

KARMØY: Fredag fikk Karmøy Bilservice AS prisen for Årets Meca-verksted 2017. Den ble delt ut i Oslo på Radisson Blu Plaza Hotell med over 100 Meca-verksteder representert i salen.

– Kjeden vår velger ut nominerte hvert år. Dette året var vi tre nominerte, der vi var nominert med et Oslo-verksted og et Bergen-verksted. Det er ingen skriftlige retningslinjer på hva som skal til for å vinne. Men jeg vet det er blant annet å være lojal mot kjeden, være god mot kundene dine og være flink å følge kampanjer og konseptet til Meca, sier Ole Markus Sandhåland som er daglig leder i Karmøy Bilservice AS.

De har ikke vunnet prisen før, og Sandhåland sier at da de ble en del av Meca i 2010, var de på en liste over nykommere og vant prisen for Årets nykommer.

Nominert en gang før

I tillegg har vekstedet vært nominert til Årets Meca-verksted tidligere, men vant ikke den gangen.

– Vi har ikke gjort noen endringer i år for å vinne prisen, men vi blir jo bedre hvert år. Mannskapet vårt reiser på kurs årlig, noe som er et krav. Kommer det en kampanje fra Meca, følger vi denne for å følge det konsernet holder på med, forteller Sandhåland til Haugesunds Avis.

Han tror det er de ansatte på verkstedet som har bidratt til at de vant prisen i år, fordi de har et godt samarbeid andre Meca-verksted på Haugalandet og konsernet.

Artikkeltags